top of page

5x5 Star Drivers


D&B The Mobility Group Being a 5 Star Driver

Wanneer u zich laat rijden door een chauffeur, dan wilt u zich zoveel mogelijk met alles bezighouden behalve het rijden zelf. Optrekken, remmen en bochten zo vloeiend dat u het bijna niet merkt. Een chauffeur die begrijpt wat uw bestemming, behoefte en zijn taak is. Een deel van deze kwaliteiten zijn aangeboren en hier wordt binnen D&B The Mobility Group dan ook streng op geselecteerd. Een ander deel kan bereikt worden door de scherpe kantjes te polijsten en te wijzen op minder voor de hand liggende details.

Dit polijsten, wijzen en bijsturen is samengevat in de ‘Being a 5 Star Driver’ training van D&B The Mobility Group, waarin praktische, inzichtelijke en gedragscomponenten worden behandeld. Een unieke training die wordt gegeven door de CCV-D gecertificeerde instructeur Hennie Sneevliet.

5 star studentchauffeurs

Op vrijdag 30 januari doorliep een selecte groep van vijf D&B Studentchauffeurs gedurende een hele dag het intensieve programma, om aan het einde beloond te worden met het certificaat.

Reserveer een Chauffeur

Het ochtendprogramma bestond uit een interactieve theorie sessie waarin de chauffeursetiquette uitgebreid aan bod kwam.

Na de lunch werden de studentchauffeurs individueel beoordeeld en gecoacht op rijvaardigheid en werd de in de ochtend behandelde theorie in de praktijk toegepast. De eerste trainingsdag was volgens instructeur Hennie Sneevliet een groot succes: “Ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast en leergierig de studentchauffeurs zijn, deze jongens zijn de titel ‘A 5 Star Driver’ meer dan waard”. In 2015 zal D&B The Mobility Group nog minimaal 4 van deze trainingen organiseren. Zodoende zullen steeds meer studentchauffeurs toe worden gevoegd aan de ‘Being A 5 Star Driver’ poule.

“De training van Hennie Sneevliet was leerzaam en direct toe te passen in de praktijk. Natuurlijk is het belangrijk om ver vooruit te kijken om veilig te rijden, maar om écht comfortabel te rijden komt veel meer bij kijken en hier voegt de training veel aan toe.” Aldus Martijn Kunst, één van de ‘5 Star’ studentchauffeurs.

Profiel Studentchauffeurs

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comentários


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page