top of page
D&B The Mobility Group logo

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / CHAUFFEUR RESERVEREN

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77.

Let op: Als de rit vandaag is kunt u alleen telefonisch boeken.

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

Eenvoudig een Chauffeur Reserveren van D&B The Mobility group? Bekijk hieronder onze Chauffeursdiensten en reserveer direct.

Studentchauffeur

Onze studentchauffeurs (HBO, Universiteit) vormen een zeer aantrekkelijk alternatief voor taxivervoer over langere afstanden of de professionele directiechauffeur. Daar komt bij dat onze chauffeurs ook de wachttijd graag nuttig besteden door extra taken op zich te nemen: van het wassen of tanken van de auto tot het ophalen van stomerijgoed of het laten uitvoeren van een servicebeurt. Onze studentchauffeurs doorlopen een intensief werving- en selectietraject en leggen een op-maat-gemaakte rijdtest* af.

Directiechauffeur

Onze directiechauffeurs, allen beroepsmatige chauffeurs, hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen en zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd. Doorgaans worden onze directiechauffeurs voor een langere periode bij onze opdrachtgevers gedetacheerd. Mocht u echter tijdelijk gebruik willen maken van één van onze professionele directiechauffeurs, dan is dit uiteraard eveneens mogelijk.

Auto met chauffeur

Wanneer u niet in uw eigen auto gechauffeerd wenst te worden, maar gebruik wilt maken van een auto uit ons uitgebreide luxe wagenpark, dan helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Wij hebben intensieve samenwerkingen met o.a. Tesla, Audi, Mercedes en Jaguar Land Rover.

bottom of page