top of page
D&B The Mobility Group logo

DIRECTIECHAUFFEUR

CHAUFFEURSDIENST MET

PROFESSIONELE CHAUFFEURS

Doorgaans worden onze directiechauffeurs voor een langere periode bij klanten ondergebracht, uw eigen ervaren beroepschauffeur wordt door D&B zorgvuldig uitgezocht en staat dan altijd voor u klaar.

DIRECTIE-

CHAUFFEUR

KWALITEIT

Mocht u tijdelijk willen beschikken over een directiechauffeur dan verzorgen wij dit uiteraard ook graag voor u. Met een directiechauffeur kunt u gebruik maken van uw eigen auto, indien u liever vervoerd wilt worden in een van de auto’s uit ons luxe wagenpark verzorgen wij dit graag voor u. Onze kantoormedewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Er wordt veelal gebruik gemaakt van D&B directiechauffeurs in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht maar uiteraard verzorgen wij onze directiechauffeurs diensten door heel Nederland.

DIRECTIE-

CHAUFFEUR

RESERVEREN

Tarieven

  • Het uurtarief bedraagt voor een Studentchauffeur € 31,75 excl. BTW (Being a 5 star driver course).

  • Het uurtarief bedraagt voor een Directiechauffeur € 40,00 excl. BTW.

  • D&B hanteert een minimale afname van 3 uur.

Wilt u meer informatie over de directiechauffeur van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze directiechauffeur meer wilt weten over de D&B studentchauffeurvalet parking service of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Chauffeur Reserveren

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

"Oh.. zijn we er al?

Als ik dat hoor, weet ik dat ik het goed heb gedaan."

JORICK

BEKIJK OOK

REVIEWS

Onze ervaring met D&B The Mobility Group zijn louter positief. De uiterlijke verzorging van de chauffeurs is te kenmerken als zakelijk, consistent en verzorgd. Bovendien is de serviceverlening flexibel en is men te allen tijde bereid om een last minute klus in te plannen.

David van As
Product Manager bij Jaguar Land Rover Nederland

LOUTER POSITIEF

10

bottom of page