top of page

BOB CHAUFFEUR

D&B The Mobility Group logo

DON'T DRINK AND DRIVE

Na een feestje, zakenlunch of huwelijk brengt onze BOB chauffeur u weer veilig thuis in uw eigen auto. U of uw gasten kunnen door middel van deze chauffeursdienst zorgeloos genieten van het diner en met een gerust hart een alcoholische versnapering nuttigen, zonder dat de veiligheid van u, uw gasten en andere weggebruikers in gevaar komt of kostbare taxiritjes gemaakt moeten worden. Na afloop van de thuisbrengservice staat uw eigen auto dus gewoon weer voor de deur.

BOB CHAUFFEUR

KWALITEIT

Een BOB chauffeur van D&B kan op alle soorten chauffeursritten ingezet worden. Veelal wordt dit in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht gedaan maar uiteraard verzorgen wij onze chauffeursdiensten door heel Nederland.

BOB CHAUFFEUR

RESERVEREN

Tarieven

  • Het uurtarief bedraagt voor een Studentchauffeur € 31,75 excl. BTW (Being a 5star driver course).

  • Het uurtarief bedraagt voor een Directiechauffeur € 40,00 excl. BTW.

  • D&B hanteert een minimale afname van 3 uur.

Wilt u meer informatie over de BOB-chauffeur van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze BOB chauffeur meer wilt weten over de D&B prive chauffeurvalet parking service of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Chauffeur Reserveren

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

“Ik ben

blij wanneer ik kan bijdragen aan een onvergetelijke avond.

KEREM

BEKIJK OOK

REVIEWS

Na afloop van een huwelijk in Wassenaar stond onze chauffeur Coen klaar om ons thuis te brengen. Hij was vriendelijk, beleefd en had uitstekende rij capaciteiten. Ik wist niet dat onze auto zo zwevend over de A4 kon gaan.

Roos Huijbregts

ZWEVEND OVER DE A4

9

bottom of page