top of page
D&B The Mobility Group logo

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / OFFERTE AANVRAGEN

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan middels onderstaand formulier. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Valet Parking en Charge & Ride worden exclusief Business-to-Business aangeboden.

Eenvoudig een offerte aanvragen voor een van de Mobiliteitsdiensten van D&B The Mobility group? Bekijk hieronder onze diensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Valet Parking

Uw gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, kantoor of de evenementenlocatie. Daar wordt de auto van de gast overgenomen door één van onze chauffeurs die deze veilig parkeert en aan het einde van het diner of event weer voorrijdt. Een geweldige service die uw gast alle zorgen van het zelf parkeren uit handen neemt.

Chauffeursdiensten

Het rijden met chauffeur maakt dat u uw aandacht en tijd daadwerkelijk anders kunt besteden. Onze chauffeurs zijn prima opgeleid, gaan altijd goed voorbereid de weg op en begrijpen wat u van hen verwacht. 

Shuttle Service

Soms zijn bedrijven slecht bereikbaar of hebben simpelweg te weinig parkeerplaatsen ten gevolge van opgelegde parkeernormeringen. Een shuttle service is dan een ware uitkomst en een veilige en comfortabele oplossing voor uw medewerkers of gasten.

Event Support

Een evenement dient altijd succesvol te zijn en niets mag aan het toeval overgelaten worden. Onze jarenlange ervaring maakt ons een ware specialist voor wat betreft de totale verzorging van alles dat verband houdt met de mobiliteit rondom uw event. Van chauffeursdiensten en valet parking tot VIP shuttle services en hostesses. 

Verkeersregelaars

De dynamiek in de dichtbevolkte omgeving neemt toe en vraagt veel van de beschikbare infrastructuur. Een veilige en efficiënte doorstroom van het verkeer is van groot belang. Onze verkeers-regelaars zijn uitstekend opgeleid, ervaren en begrijpen als geen ander hoe zij het verkeer in goede banen kunnen leiden. Het hebben van overzicht, een natuurlijk overwicht en een daadkrachtige en adequate manier van handelen is onmisbaar voor een goede verkeersregelaar.

Charge & Ride

In de praktijk blijkt dat een laadplaats vaak gedurende de gehele dag wordt gebruikt, ondanks de afspraak dat er maximaal 4 uur mag worden geladen. Het gevolg hiervan is dat elektrische voertuigen die te laat komen, niet geladen kunnen worden. Bovendien is er geen laadcapaciteit meer beschikbaar voor bezoekers en gasten. Onze Charge & Ride service biedt een oplossing.

bottom of page