THERE IS NO SECOND CHANCE FOR A FIRST IMPRESSION

We bevinden ons in een tijd waarin levens steeds drukker worden. Met meer sociale verplichtingen, meer zakelijke afspraken, meer activiteiten, meer vrienden en kennissen dan onze grootouders zich hadden kunnen voorstellen. We zijn altijd onderweg en goede mobiliteit wordt steeds belangrijker.

 

Met een track record van ruim 25 jaar is er weinig dat wij nog niet gezien hebben. Onze klanten zijn particulieren, zakenmensen, de 5 sterren hotelwereld, corporate ondernemingen en toonaangevende evenementenbureaus. Bekijk hier onze cases / referenties…

Wereldwijde top van Hilton wordt tijdens het meerdaagse Worldwide Senior Leadership Event gereden door directiechauffeurs D&B The Mobility Group.

D&B The Mobility Group verzorgt alle logistiek en vervoer rondom de wereldberoemde Gumball 3000 rally in Amsterdam.

Vanaf Station Amsterdam RAI werden bezoekers naar de ingang van de AutoRAI gebracht in – je raad het al – een VW. Onder het motto: “Ga je met de trein naar de AutoRAI? Wij brengen je in een Volkswagen up! naar de ingang.”

Vijf koppels worden door ING op VIP date gestuurd voor Valentijnsdag en D&B The Mobility Group verzorgt de auto’s met chauffeurs.

D&B The Mobility Group heeft tijdens de 4 dagen durende inauguratie van het grootste schip ooit gebouwd de valet parking en parkeerbegeleiding verzorgd voor ruim 2500 gasten.

Voor alweer de 8e keer vond het Fonds Gehandicaptensport Gala voor de sporters in Nederland met een handicap, haar sponsors en relaties plaats. D&B The Mobility Group verzorgt de parkeerbegeleiding en de valet parking rondom het event.

Voor het eerst vonden de prestigieuze World Superyacht Awards plaats in Nederland, ook wel de ‘Oscars of the super yachts world’ genoemd. Feadship selecteerde D&B The Mobility Group voor haar gecombineerd specialisme van professionele chauffeursdiens...

Op haar zoektocht naar een volwaardige 5 sterren service op het gebied van vervoer en parkeren stuitte het Waldorf op de valet parking en hospitality ervaring van D&B The Mobility Group.

Bijna vijf jaar geleden selecteerde Amsterdam Airport Schiphol de toen relatief onbekende dienstverlener D&B The Mobility Group om het vooraanstaande product van het Schiphol parkeerportfolio – Schiphol Valet Parking – te gaan verzorgen. Deze relatie...

Please reload

REFERENTIES

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram