top of page

Feadship

DE BESTE STUURLUI STAAN AAN WAL VOOR FEADSHIP

Voor het eerst vonden de prestigieuze World Superyacht Awards plaats in Nederland, ook wel de ‘Oscars of the super yachts world’ genoemd. Feadship selecteerde D&B The Mobility Group voor haar gecombineerd specialisme van professionele chauffeursdiensten en event support.

Case Feadship - D&B The Mobility Group
Oscars of the super yachts world

Een uitgelezen kans voor Feadship Nederland om haar wereldwijde relaties kennis te laten maken met haar twee werven: De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer en Royal van Lent in Kaag. Feadship is wereldwijd marktleider op het gebied van custom-build motorjachten en is onder andere bekend om het ontwerp en bouw van wijlen Steve Job’s 70 meter lange superjacht; Venus.

Keuze voor D&B The Mobility Group

Feadship selecteerde D&B The Mobility Group voor haar gecombineerd specialisme van professionele chauffeursdiensten en event support. Twee aspecten die in deze opdracht hand in hand gaan op het hoogste niveau. Door een partnership tussen D&B The Mobility Group en Jaguar / Landrover dealer Kimman in Amsterdam kon er op korte termijn beschikt worden over maar liefst 12 luxe Jaguars en Landrovers om de relaties van Feadship twee dagen lang in stijl mee te vervoeren. Van Schiphol naar hotel. Van scheepswerf naar Scheepvaartmuseum waar de Award ceremonie plaatsvond.

Marijn Smit, Manager Events & Multi Media bij Feadship:

“De heren van D&B hebben een voortreffelijke prestatie geleverd! Alles netjes op tijd, allemaal keurige mannen die weten hoe ze met onze gasten om moeten gaan en vooral oplossingsgericht denken, daar houdt vooral een Eventmanager van!”

In de prijzen

Bovenop een soepel verlopen event voor haar relaties viel Feadship tijdens de Award ceremonie in het Scheepvaart Museum ook nog eens in de prijzen. Maar liefst drie trofeeën wist zij in de wacht te slepen. Het monumentale 99-meter lange motorjacht de Feadship Madame GU won de prijs voor beste jacht in de categorie ‘2000GT verplaatsing en hoger’. Het evenzo sensationele 62-meter lange motorjacht de Feadship Sea Owl viel de Neptune Award ten deel in de categorie ‘1,300GT verplaatsing en hoger’. En ‘last but not least’ ontving de Feadship Madame GU ook nog eens de meest begeerde prijs van het event: ‘Superyacht of the Year 2014’.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Комментарии


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page