top of page

Fonds Gehandicaptensport Gala

ALS ÉÉN TEAM ACHTER HET FONDS GEHANDICAPTENSPORT GALA

Voor alweer de 8e keer vond het Fonds Gehandicaptensport Gala voor de sporters in Nederland met een handicap, haar sponsors en relaties plaats. D&B The Mobility Group verzorgt de parkeerbegeleiding en de valet parking rondom het event.

Case Fonds Gehandicaptensport Gala - D&B The Mobility Group

In tegenstelling tot voorgaande jaren dit maal niet op de middenstip van het Olympisch Stadion, maar nergens minder dan de inspirerende event locatie: de Amsterdam ArenA. Reden voor Event Marketing bureau D&B Eventmarketing om D&B The Mobility Group vanwege haar jarenlange ervaring op het ArenA parkeerdek te selecteren voor het mobiliteitsvraagstuk: Namelijk het in korte tijd vlekkeloos parkeren van 250 auto’s en Valet Parking te verzorgen voor 60 VIP gasten.

Met de inzet van een team van 6 Valet Parkers, 2 parkeerbegeleiders, een teamleader en coördinator verliep dit vlekkeloos. Hier lag dan ook niet de uitdaging. Die lag eerder op de dag en bestond uit het creëren van voldoende ruimte voor de gasten op het ArenA dek, één dag na het plaatsvinden van de Champions League wedstrijd Ajax – FC Barcelona in de Amsterdam ArenA.

Esther Latuheru-Prince, Senior Eventmanager Zakelijke Fondsenwerving bij Fonds Gehandicaptensport:

“Naast een professioneel voortraject was de uitvoer uitmuntend. Niet alleen wij maar ook onze gasten van ons gala hebben de service als zeer aangenaam ervaren. Trots dat ook D&B The Mobility Group als 1 team achter de sporters met een handicap staan.”

Langs een mooi programma zagen we topsportster Bibian Mentel en Guus Hiddink het Sporttalent van het jaar bekendmaken en een cheque t.w.v. 7.500 euro uitreiken aan een lokale sportvereniging. Sportverslaggeefster Dione de Graaf nam het stokje over en overhandigde directeur Nike Boor van Fonds Gehandicaptensport een cheque van 355.055 euro. Een mooie financiële steun in de rug voor de 1.7 miljoen sporters met een beperking die Nederland telt. Dit alles gevolgd door een benefiet veiling onder leiding van de veilingmeester van Christie’s en optredens van Sjaak Bral, André Hazes Jr. en het Special Olympics Nederland koor. De avond werd swingend afgesloten in een afterparty door Candy Dulfer & Band.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page