top of page

Gumball3000

GUMBALL3000 #STOCKHOLMTOVEGAS

D&B The Mobility Group verzorgt alle logistiek en vervoer rondom de wereldberoemde Gumball 3000 rally in Amsterdam.

Case Gumball3000 - D&B The Mobility Group

Tijdens de wereldberoemde Gumball 3000 rally #StockholmToVegas editie was Amsterdam één van de stops. Onder de deelnemers: o.a. Tony Hawk, Dolph Lundgren, Maxmillion Cooper en Jon Olsson. De Gumball 3000 is een jaarlijkse autorally waarbij in 6 dagen ongeveer 3000 mijl (5000 km) wordt afgelegd.

Na een spectaculair optreden in de Amsterdam ArenA met o.a. een optreden van Afrojack en een spetterende afterparty in het Conservatorium Hotel aan de Van Baerlestraat, moest het hele gezelschap (rond de 240 personen) op een gecharterde vlucht naar Reno. De nacht ervoor werden de 40 bolides van de diverse deelnemers reeds op Schiphol Oost in een 747 geladen om de trip over de Atlantische Oceaan te maken.

D&B The Mobility Group verzorgde al het vervoer van coureurs en VIPS vanaf het moment dat de supercars op Schiphol Oost werden afgeleverd. Zo werd de VIP shuttle van de luchthaven naar het Conservatorium Hotel door ons verzorgd en vervoerden wij de volgende ochtend alle deelnemers per touringcar en luxe shuttle busjes naar Schiphol. Deze opdracht is gedaan in samenwerking met onze partner Marcus Executive Car Services.

Bekijk hieronder een filmpje van Schiphol over het laden van de Gumball3000 supercars:

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page