top of page
D&B The Mobility Group logo

STUDENTCHAUFFEUR

CHAUFFEURSDIENST MET STUDENTEN

Wanneer u uw kostbare tijd efficiënt wilt besteden, dan bent u met een studentchauffeur van D&B The Mobility Group al een eind op weg. Met een studentchauffeur kunt u rustig in de auto doorwerken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het zoeken naar parkeerplaatsen. Ook na werktijd, bij sociale gelegenheden, als diners en recepties, zorgt een studentchauffeur van D&B The Mobility Group ervoor dat u weer veilig thuis wordt gebracht al dan niet in uw eigen auto.

Naast het gemak van niet zelf te hoeven rijden, is een studentchauffeur van D&B ook te allen tijde bereid om tijdens zijn of haar wachttijd extra taken op zich te nemen, zoals het tanken of wassen van uw auto of een garagebezoek voor bijvoorbeeld een servicebeurt.

STUDENT-

CHAUFFEUR

KWALITEIT

Alle aankomende studentchauffeurs bij D&B ondergaan een uitgebreide rijtest voordat ze worden aangenomen. Een echte studentchauffeur rit wordt gesimuleerd, waarbij alle rijvaardigheidsaspecten de revue passeren. De test wordt uitgevoerd in de stad, op B-wegen en snelweg. Inparkeren manoeuvreren, remtechnieken, inhalen, rechts rijden en accelereren. Hier komt nog bij dat onze chauffeurs studenten zijn welke een opleiding volgen op HBO of universitair niveau.

Een studentchauffeur wordt tijdens de rijtest ook getraind op het “nieuwe”groene rijden. Het doel hiervan is om 10% brandstofbesparing te realiseren bij alle studentchauffeur diensten en parkeeroplossingen. Daarnaast is de reductie van de CO2 uitstoot enorm en verhoogt het de verkeersveiligheid. Ook wordt er tijdens de rijtest getraind op zachte criteria zoals etiquette, dienstbaarheid, gastvrijheid, uitstraling en discretie. Voldoen de medewerkers hier aan dan worden de puntjes op de i gezet tijdens het interne opleidingsprogramma ‘Being a 5 Star Driver’.

Er wordt veelal gebruik gemaakt van een de D&B studentchauffeur diensten in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht maar uiteraard verzorgen wij onze chauffeursdiensten door heel Nederland. Zelfs internationale opdrachten zijn door D&B The Mobility Group probleemloos voor u in te regelen.

STUDENT-

CHAUFFEUR

RESERVEREN

Tarieven

  • Het uurtarief bedraagt voor een Studentchauffeur € 31,75 excl. BTW (Being a 5 star driver course).

  • Het uurtarief bedraagt voor een Directiechauffeur € 40,00 excl. BTW.

  • D&B hanteert een minimale afname van 3 uur.

Wilt u meer informatie over de studentchauffeur van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze studentchauffeur meer wilt weten over de D&B prive chauffeurvalet parking service of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Chauffeur Reserveren

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

"Oh.. zijn we er al?

Als ik dat hoor, weet ik dat ik het goed heb gedaan."

JORICK

BEKIJK OOK

REVIEWS

Het was echt fantastisch geregeld! Onze gasten hebben zich echte vips gevoeld en dat is zeker ook te danken aan de studentenchauffeurs van D&B.

Iris Fokkema
Communicatieadviseur MVO bij ING Nederland

ONZE GASTEN VOELDEN ZICH ECHTE VIPS

10

bottom of page