D&B The Mobility Group logo

PARKEERBEGELEIDING

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / EVENT SUPPORT / PARKEERBEGELEIDING

WELCOMING YOU

WITH OPEN ARMS

Verwacht u veel auto’s in een kort tijdsbestek, wordt er onnodig veel dubbel geparkeerd op uw parkeerterrein of laat de bewegwijzering of verkeerssituatie te wensen over? Maak een goede indruk op uw bezoekers: de parkeerbegeleiding service van D&B leidt dit graag in goede banen..

KWALITEIT

PARKEER-

BEGELEIDING

Deelnemen aan het verkeer is in het druk bereden Nederland zo nu en dan een echte uitdaging. Soms ronduit ergerlijk. Wanneer u verantwoordelijk bent voor de bereikbaarheid van een locatie of evenement, dan is het uw wens dat de mensen die naar u onderweg zijn niet nog grotere uitdagingen of ergernissen tegenkomen in de directe omgeving van uw locatie of evenement.

Passend advies

Of u nu vijf, 500 of 5.000 auto’s verwacht; iedere parkeerbegeleiding opdracht is uniek. Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies.

Parkeerbegeleiding en coördinatie op locatie

D&B The Mobility Group werkt bij elke parkeerbegeleiding opdracht waar meerdere parkeerbegeleiders werkzaam zijn met een teamleider of contactpersoon. Onze teamleiders zijn zorgvuldig gekozen op professionaliteit, ervaring, leidinggevende kwaliteiten en servicegerichtheid. De teamleider is het gezicht naar gast, opdrachtgever en medewerkers.

Materialen en middelen

Uiteraard beschikt D&B The Mobility Group over goed gevulde materiaalwagens. U kunt hierbij denken aan afzetlint, communicatiematerialen, pionnen en goed herkenbare, uniforme kleding voor onze parkeerbegeleiding medewerkers.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)6 21 22 21 55

Stephan.Hannema@db.nl

Stephan-Hannema-1.jpg

PARKEER-

BEGELEIDING

AANVRAGEN

Wilt u meer informatie over parkeerbegeleiding van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze parkeerbegeleiding meer wilt weten over de D&B studentchauffeurvalet parking services of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)6 21 22 21 55

Stephan.Hannema@db.nl

Stephan-Hannema-1.jpg
 

OFFERTE

Wilt u meer weten over onze Parkeerbegeleiding diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

arrow&v