top of page
D&B The Mobility Group logo

OVER ONS

D&B THE MOBILITY GROUP / OVER ONS

VISIE

We bevinden ons in een tijd waarin levens steeds drukker worden. We zijn altijd onderweg en goede mobiliteit wordt steeds belangrijker. Met onze services focussen wij ons op total-peace-of-mind voor wat betreft uw mobiliteit. Geen zorgen over zelf rijden, parkeren of het vervoer rondom uw evenement. U heeft het al druk genoeg. Enjoy-the-ride

ONTSTAAN

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands grotere en meest vooruitstrevende chauffeursbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs en een track record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, 5 sterren hotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenorganisaties. 

Op de foto beide oprichters.

Links: Derek Hoeffelman

Rechts: Bas Hertz 

1993

Opgericht in

ONZE

MENSEN

Het zijn onze mensen die dag-in, dag-uit de beloftes die wij maken aan onze opdrachtgevers waarmaken en waar mogelijk overtreffen. Zij vormen de essentie van het creëren van een 5 Star Experience. Onze chauffeurs worden met zorg geselecteerd op basis van persoonlijke en praktijkgerichte assessments, opgevolgd door de 'Being a 5 Star Driver' cursus. Enjoy-the-ride!

529
HBO+ NIVEAU
STUDENT-
CHAUFFEURS
1 OP DE 10 
STUDENTEN KOMT 
DOOR DE SELECTIE
jeffrey-van-der-kamp.jpg

JEFFREY VAN DER KAMP

Operations Manager
Jeffrey.van.der.Kamp@db.nl

Naamloos man.jpg

AARON POSTHUMUS

gerben-reij.jpg

Manager Schiphol Valet Parking
Gerben.Reij@db.nl

romy-engel.jpg

ROMY ENGEL

yannick-geraedts.jpg

YANNICK GERAEDTS

WIST U DAT...

...wij 150.000

auto's per jaar

valet parkeren

op Schiphol.

SCHIPHOL

VALET PARKING

bottom of page