top of page

EVENT SUPPORT

D&B The Mobility Group logo

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / EVENT SUPPORT

A MOVING EXPERIENCE

Een evenement dient altijd succesvol te zijn en niets mag aan het toeval overgelaten worden. Onze jarenlange ervaring maakt ons een ware specialist voor wat betreft de totale verzorging van alles dat verband houdt met de mobiliteit rondom uw event. Of u nu 5, 500 of 5.000 auto’s verwacht, elke situatie rondom een event is uniek. Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies. Van chauffeursdiensten en valet parking tot VIP shuttle services en hostesses. Hieronder staan de diverse mogelijkheden verder toegelicht. 

VALET PARKING

Valet Parking wordt gezien als een luxe service waarmee een enorme bijdrage geleverd wordt aan de uitstraling van uw evenement. Bovendien is Valet Parking bij uitstek een service welke zeer geschikt is voor evenementenlocaties die weinig parkeergelegenheid bieden of bijvoorbeeld in de binnenstad gevestigd zijn. Uw gasten ervaren geen extra stress en onzekerheid over het zoeken van een parkeerplaats of tijdige aankomst op het evenement. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

Verwacht u veel auto’s in een kort tijdsbestek, wordt er onnodig veel dubbel geparkeerd op uw parkeerterrein of laat de bewegwijzering of verkeerssituatie te wensen over? Maak een goede indruk op uw bezoekers: de parkeerbegeleiding service van D&B leidt dit graag in goede banen. Uiteraard beschikt D&B The Mobility Group over goed gevulde materiaalwagens. U kunt hierbij denken aan afzetlint, communicatiematerialen, pionnen en goed herkenbare, uniforme kleding voor onze parkeerbegeleiding medewerkers.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

SHUTTLE SERVICE

Een shuttle service of pendelservice wordt regelmatig ingezet ter ondersteuning van evenementen. Dit kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor valet parking, de inzet van taxi’s of te grote touringcars. Maar ook om uw evenement extra cachet mee te geven. Deze shuttle services kan uitgevoerd worden met personenbusjes, eventueel bestickerd. Wanneer u liever een VIP-shuttle service inzet, dan kunnen wij uw gasten ook pendelen in luxe personenauto’s, zoals bijvoorbeeld Range Rovers, Jaguars of Mercedes limousines. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

EVENT HOSTESSES

Onze hostesses kunnen uw evenement op verschillende manieren complimenteren. Zij kunnen uw gasten verwelkomen tijdens een valet parking of aan de entree van uw evenement, de gastenlijst beheren of de garderobe verzorgen. Zij kunnen uw gasten met paraplu’s begeleiden in geval van regen of begeleiden naar de juiste evenementenlocatie binnen het gebouw. Of zij kunnen de evenementenorganisatie ondersteunen met het uitgeven van naambadges, goody bags, etcetera.  

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

THUISBRENG-

CHAUFFEURS

U kunt overwegen om uw gasten een thuisbrengchauffeur aan te bieden of hen op eigen kosten gebruik te laten maken van een thuisbrengchauffeur. De genodigden hebben aan het begin van de avond de autosleutel afgegeven bij een host van D&B die de gasten bij de ingang heeft ontvangen. Wanneer het diner ten einde loopt, worden uw gasten door een chauffeur van D&B naar huis of een hotel gereden. Uw gast ontvangt, indien gewenst, tijdig een sms met de naam en het telefoonnummer van de chauffeur zodat er te allen tijde contact gelegd kan worden. Zo blijven de communicatielijnen kort en overzichtelijk.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

Een evenement dient altijd succesvol te zijn en niets mag aan het toeval overgelaten worden. De verkeerssituatie rondom een event is telkens weer uniek. Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies. Onze focus ligt bij evenementen op een veilige en efficiënte aankomst en vertrek van vaak grote groepen gasten in een relatief kort tijdbestek. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

SCHIPHOL

SERVICE

Wanneer uw gasten in komen vliegen vanuit het buitenland om u te bezoeken, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw gasten in de aankomsthallen worden opgevangen door representatieve hostesses die hen vervolgens naar de auto(‘s) met chauffeur begeleiden. Vervolgens worden u gasten in stijl naar het hotel, uw evenement of een andere locatie gereden. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

AFSTEMMING MET GEMEENTE

Indien gewenst zijn wij uitstekend in staat om alle organisatie met betrekking tot vergunningen, parkeerlocaties, ontheffingen en afstemming met hulpdiensten voor u uit handen te nemen. Het grotere geheel zien van een complex mobiliteitsvraagstuk vereist kennis van de omgeving, kennis van de regel- en wetgeving, gedegen vakkennis en een goed begrip van hetgeen u wenst. Wij hebben reeds warme relaties met de gemeentes van de diverse grotere steden in Nederland, parkeerexploitanten en relevante bureaus. 

EVENT PORTFOLIO

D&B The Mobility Group klant - Feadship
D&B The Mobility Group klant - ING
D&B The Mobility Group klant - Volkswagen
D&B The Mobility Group klant - Fonds Gehandicaptensport
D&B The Mobility Group klant - Hilton Hotel
Offerte aanvragen

“Bij een event komt alles aan op timing en teamwork.”

IVO

BEKIJK OOK

REVIEWS

"Deze nieuwe partner heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Hun 5 Star Experience sluit goed aan op de belangrijkste doelgroep van Schiphol Valet Parking, de zakelijke passagiers. Daarbij gaat het bedrijf gebruik maken van 'gastmanagementsystemen' zoals die ook toegepast worden in vijfsterrenhotels. Ook springt het bedrijf eruit vanwege hun aandacht voor Corporate Responsibility en introduceert het bedrijf 'het groene rijden', waarmee een CO2-reductie wordt gerealiseerd. Al met al past deze aanbesteding uitstekend in ons streven om Europe's Preferred Airport te zijn en te blijven."

Otto Ambagstsheer
Directeur Consumer Products & Services Schiphol Group

EUROPE'S PREFERRED AIRPORT

9

bottom of page