top of page

SHUTTLE SERVICE

D&B The Mobility Group logo

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / SHUTTLE SERVICE

BRIDGING THE GAP

Een shuttle service kan een ware uitkomst zijn voor bedrijven die slecht bereikbaar zijn of simpelweg te weinig parkeerplaatsen hebben ten gevolge van opgelegde parkeernormeringen. Ook kunnen shuttle services de (service)beleving rondom uw evenement aanzienlijk verhogen. 

SHUTTLE SERVICE KANTOREN

D&B The Mobility Group verzorgt diverse vormen van shuttle services voor een brede groep opdrachtgevers. Op die manier maken wij een openbaar vervoerspunt, een verafgelegen parkeerterrein of andere vestigingen van een organisatie gemakkelijk bereikbaar. Dergelijk vervoer vindt veelal plaats in nette personenbusjes (tot 9 personen) die – afhankelijk van uw wensen en behoeften – bestickerd of zelfs volledig gewrapped kunnen worden in uw huisstijl, uw meest recente marketingcampagne of met elke andere boodschap die u opportuun acht. Ook de binnenzijde van de busjes kunnen naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

SHUTTLE SERVICE EVENEMENTEN

Onze shuttle service of pendelservice wordt ook regelmatig ingezet ter ondersteuning van evenementen. Dit kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor valet parking, de inzet van taxi’s of te grote touringcars. Maar ook om uw evenement extra cachet mee te geven. Deze shuttle services kan uitgevoerd worden met personenbusjes, eventueel bestickerd. Wanneer u liever een VIP-shuttle service inzet, dan kunnen wij uw gasten ook pendelen in luxe personenauto’s, zoals bijvoorbeeld Range Rovers, Jaguars of Mercedes limousines. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

SHUTTLE PORTFOLIO

D&B The Mobility Group klant - Deloitte
D&B The Mobility Group klant - Carré
D&B The Mobility Group klant - Deloitte
D&B The Mobility Group klant - Deloitte
D&B The Mobility Group klant - Cisco
Offerte aanvragen

“Ik laat mensen niet graag wachten. Die eigenschap past goed bij mijn werk.

PIETER

BEKIJK OOK

REVIEWS

D&B The Mobility Group levert al een aantal jaren chauffeurs voor onze shuttle service tussen Schiphol en ons hoofdkantoor in Hoofddorp (5 dagen per week tussen 07:00 en 19:00). D&B gebruikt hiervoor een personenbus van TNT, maar regelt zelf de onderhouds- & tankbeurten, de reserveringen en alles wat komt kijken bij vergunningen op Schiphol.

Jackie Op den Kamp
Senior Project Manager Facilities bij TNT

SHUTTLE SCHIPHOL - HOOFDDORP

8

bottom of page