top of page
D&B The Mobility Group logo

VERKEERSREGELAARS

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / VERKEERSREGELAARS

IN GOEDE BANEN

De dynamiek in de dichtbevolkte omgeving neemt toe en vraagt veel van de beschikbare infrastructuur. Een veilige en efficiënte doorstroom van het verkeer is van groot belang. Onze verkeersregelaars zijn uitstekend opgeleid, ervaren en begrijpen als geen ander hoe zij het verkeer in goede banen kunnen leiden. Het hebben van overzicht, een natuurlijk overwicht en een daadkrachtige en adequate manier van handelen is onmisbaar voor een goede verkeersregelaar. Dat men daarbij altijd communicatief, netjes en begripvol blijft is vanzelfsprekend. 

VERKEERSREGELAARS VOOR EVENEMENTEN

Een evenement dient altijd succesvol te zijn en niets mag aan het toeval overgelaten worden. De verkeerssituatie rondom een event is telkens weer uniek. Graag kijken wij met u mee en geven wij u aan de hand van uw wensen, verwachtingen, een locatiebezoek en vele jaren ervaring een passend advies. Onze focus ligt bij evenementen op een veilige en efficiënte aankomst en vertrek van vaak grote groepen gasten in een relatief kort tijdbestek. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

VERKEERSREGELAARS BIJ BOUWWERKZAAMHEDEN

Werkzaamheden aan de gebouwen, wegen en andersoortige infrastructuur dienen zo min mogelijk overlast op te leveren voor het verkeer. Een snelle en veilige doorstroom van de diverse weggebruikers is hierbij van groot belang. Dat begint reeds met een grondige inventarisatie van de voorziene verkeerssituatie, de diverse omgevingsfactoren en risico’s op de locatie. Uiteindelijk zullen wij met de betrokken instanties een verkeersplan maken, waarbij verkeershinder tot een minimum beperkt dient te zijn. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

MIDDELEN EN MATERIALEN

Het is zeer goed mogelijk dat wegbewijzering, pionnen, afzetlinten en/of -hekken of zelfs signaleringsbusjes of -auto’s onderdeel zijn van het verkeersplan. D&B The Mobility Group heeft deze materialen in huis. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

AFSTEMMING MET GEMEENTE

Indien gewenst zijn wij uitstekend in staat om alle organisatie met betrekking tot vergunningen, parkeerlocaties, ontheffingen en afstemming met hulpdiensten voor u uit handen te nemen. Het grotere geheel zien van een complex mobiliteitsvraagstuk vereist kennis van de omgeving, kennis van de regel- en wetgeving, gedegen vakkennis en een goed begrip van hetgeen u wenst. Wij hebben reeds warme relaties met de gemeentes van de diverse grotere steden in Nederland, parkeerexploitanten en relevante bureaus.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

VERKEERSREGELAARS PORTFOLIO

D&B The Mobility Group klant - Gemeente Amstelveen
D&B The Mobility Group klant - Gemeente Amsterdam
D&B The Mobility Group klant - Amsterdam ArenA
D&B The Mobility Group klant - Wicked Grounds
D&B The Mobility Group klant - Stedin
Offerte aanvragen
bottom of page