top of page
D&B The Mobility Group logo

VALET PARKING

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / VALET PARKING

BECAUSE PARKING YOUR CAR
SHOULD NOT BE AN EVENT

Uw gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, hotel of de evenementenlocatie. Daar wordt de auto van de gast overgenomen door één van onze chauffeurs die deze veilig parkeert en aan het einde van het diner of event weer voorrijdt.

 

Valet parking is een geweldige service die een enorme bijdrage kan leveren aan de uitstraling van een evenement of concert, het verblijf in een restaurant of hotel of een bezoek aan een kantoor, museum of luxe boetiek. Met meer dan 150.000 parkeringen per jaar is D&B The Mobility Group marktleider in Nederland wanneer het aankomt op valet parking.

VALET PARKING RESTAURANT/HOTEL

Uw gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant of hotel. Bij de entree wordt uw gast welkom geheten door de valet parker die de auto van de gast overneemt en parkeert. Uw gast hoeft niet te zoeken naar een parkeerplekje, wordt niet geconfronteerd met parkeerautomaten en aan het einde van de avond of het verblijf wordt de auto voorgereden, wordt er geholpen met mogelijke bagage en kan uw gast direct onderweg.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg
Hotels & Restaurants

VALET PARKING EVENEMENTEN

Valet Parking is een luxe service waarmee een enorme bijdrage geleverd wordt de uitstraling van uw evenement. Bovendien is Valet Parking bij uitstek een service welke zeer geschikt is voor evenementenlocaties die weinig parkeergelegenheid bieden of bijvoorbeeld in de binnenstad gevestigd zijn. Uw gasten ervaren geen extra stress en onzekerheid over het zoeken van een parkeerplaats of tijdige aankomst op het evenement. 

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg
Evenementen

DIVERSE VORMEN

VALET PARKING

Wij onderscheiden diverse vormen van valet parking, variërend van een full service valet parking tot een basis service, en alles wat tussen die beide vormen in ligt. Bij een full service valet parking ontbreekt het de gast aan niets. Deuren worden geopend, tassen worden aangenomen, gasten worden in de jas geholpen, begeleid naar de entree met of zonder paraplu. Bij een basis service wordt de auto in een buffer geparkeerd en de sleutel afgegeven, zodat deze later verplaatst kan worden.

 

Wij verzorgen valet parking zowel op ad hoc basis of incidenteel, als ook in de vorm van een vaste dienstverlening. ​Voor hotels, restaurants en evenementen. Maar ook voor kantoren, luchthavens, passenger terminals en luxe retail-locaties. 

DE EXTRA'S

Een Valet Parking Service kan tevens worden uitgebreid met vele extra’s. Het is mogelijk de auto gewassen of voorzien van een goody of goodbye bag retour te bezorgen aan het einde van de dag of avond. U kunt uw gasten op voorhand of ter plaatse een thuisbrengchauffeur aanbieden of laten vervoeren naar een hotel waar men de nacht zal doorbrengen. Graag denken wij met u mee over de diverse mogelijkheden.

VALET PORTFOLIO

D&B The Mobility Group klant - Cisco
D&B The Mobility Group Klant - Carré
D&B The Mobility Group klant - Deloitte
D&B The Mobility Group klant - Deloitte
D&B The Mobility Group klant - Cisco
D&B The Mobility Group klant - Deloitte
Offerte aanvragen

“Valet Parking is een sport.

Een teamsport.

En ik kan niet tegen mijn verlies.

SAMMY

BEKIJK OOK

REVIEWS

Naast een professioneel voortraject was de uitvoer uitmuntend. Niet alleen wij maar ook onze gasten van ons gala hebben de service als zeer aangenaam ervaren. Trots dat ook D&B The Mobility Group als 1 team achter de sporters met een handicap staan.

Esther Latuheru-Prince

Senior Eventmanager Zakelijke Fondsenwerving bij Fonds Gehandicaptensport

UITMUNTEND

10

bottom of page