top of page
D&B The Mobility Group logo

SCHIPHOL VALET PARKING

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / VALET PARKING / SCHIPHOL VALET PARKING

ZONDER STRESS OP VAKANTIE

Het parkeerproduct Schiphol Valet Parking van de Schiphol Group. Niet te verwarren overigens met de meer dubieuze parkeerinitiatieven waaraan uitgebreid aandacht besteed is door diverse media. Schiphol Valet Parking is de ultieme manier om zonder stress op vakantie te gaan.

KWALITEIT VALET PARKING

De service maakt het mogelijk voor zakelijke reizigers en vakantiegangers om tot de voordeur te rijden met de eigen auto zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Het reserveren van een parkeerplaats is eenvoudig te doen via de vernieuwde Schiphol App of de website. Dit kan tot een dag van tevoren. Vervolgens kan de gast voor de deur parkeren, de autosleutel afgeven aan de speciaal daartoe ingerichte servicebalie, om vervolgens, zonder vertraging, de weg te vervolgen naar de incheckbalie en gate.

Bij terugkomst op Schiphol staat de auto alweer klaar, al dan niet gewassen en vervolgt de reiziger zonder oponthoud de weg naar huis of kantoor. Dankzij de innovatieve technologie waarvan de service gebruik maakt, stelt de reiziger overigens in staat om na terugkomst precies in beeld te hebben wat er gedurende zijn of haar afwezigheid met de auto gebeurd is. Waar heeft de auto gereden, met welke snelheid en hoe heeft de auto geparkeerd gestaan? Alles is inzichtelijk te maken, inclusief het aantal afgelegde kilometers. Dat is een geruststellend gevoel.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg

VALET PARKING AANVRAGEN

D&B The Mobility Group verzorgt reeds sinds september 2011 de officiële valet parking service van de Schiphol Group en heeft sindsdien reeds tweemaal de award voor meest klantvriendelijke service op Schiphol in ontvangst mogen nemen.

Wilt u meer informatie over onze valet parking service in en rondom Amsterdam of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze valet parking service meer wilt weten over de D&B studentchauffeurprive chauffeur of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Neem direct contact op met:

Stephan Hannema:

t. +31(0)20 702 73 07

Stephan.Hannema@db.nl

stephan-hannema.jpg
Offerte aanvragen

“Valet Parking is een sport.

Een teamsport.

En ik kan niet

tegen mijn verlies.

SAMMY

BEKIJK OOK

REVIEWS

Naast een professioneel voortraject was de uitvoer uitmuntend. Niet alleen wij maar ook onze gasten van ons gala hebben de service als zeer aangenaam ervaren. Trots dat ook D&B The Mobility Group als 1 team achter de sporters met een handicap staan.

Esther Latuheru-Prince

Senior Eventmanager Zakelijke Fondsenwerving bij Fonds Gehandicaptensport

UITMUNTEND

10

bottom of page