top of page

PRIVÉ CHAUFFEUR

D&B The Mobility Group logo

ONDERWEG MET UW 

EIGEN CHAUFFEUR

D&B The Mobility Group heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van privé chauffeur diensten. Een chauffeur van D&B brengt u van en naar kantoor of afspraak buiten de deur. U kunt zo uw werktijd nuttig besteden achterin de auto.

PRIVE CHAUFFEUR

KWALITEIT

Naast het gemak van niet zelf te hoeven rijden, is een privé chauffeur van The Mobility Group ook te allen tijde bereid om tijdens zijn of haar wachttijd extra taken op zich te nemen, zoals het tanken of wassen van uw auto of een garagebezoek voor bijvoorbeeld een servicebeurt.

Bedenk eens welke werkzaamheden u allemaal achterin de auto kunt uitvoeren terwijl uw chauffeur u in uw eigen auto naar een volgende afspraak rijdt. Op deze manier kost een prive chauffeur geen geld, maar levert een deze juist geld op!

Een prive chauffeur van D&B kan op alle soorten chauffeursritten ingezet worden. Veelal wordt dit in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Utrecht gedaan maar uiteraard verzorgen wij onze chauffeursdiensten door heel Nederland en zijn zelfs internationale ritten door D&B The Mobility Group probleemloos voor u in te regelen.

PRIVE CHAUFFEUR

RESERVEREN

Tarieven

  • Het uurtarief bedraagt voor een Studentchauffeur € 31,75 excl. BTW (Being a 5 star driver course).

  • Het uurtarief bedraagt voor een Directiechauffeur € 40,00 excl. BTW.

  • D&B hanteert een minimale afname van 3 uur.

Wilt u meer informatie over de privé chauffeur van D&B? Neem dan contact met ons op.

Indien u behalve over onze prive chauffeur meer wilt weten over de D&B studentchauffeurvalet parking service of een van onze andere chauffeursdiensten? Klik dan op de desbetreffende link.

Chauffeur Reserveren

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

"Oh.. zijn we er al?

Als ik dat hoor, weet ik dat ik het goed heb gedaan."

JORICK

BEKIJK OOK

REVIEWS

Wij ervaren D&B als een betrouwbare flexibele organisatie die te allen tijde voor ons klaar staat. D&B voert alle aanvragen altijd direct uit en ritten zijn snel ingepland en bevestigd. Service en klantvriendelijkheid zijn woorden waaraan ik denk bij de samenwerking met D&B.

Leonie Andrea

Directiesecretaresse bij Binck Bank

BETROUWBAAR & FLEXIBEL

8

bottom of page