top of page

Volkswagen AutoRAI

AUTORAI – VOLKSWAGEN ABONNEMENT ACTIVATIE

Vanaf Station Amsterdam RAI werden bezoekers naar de ingang van de AutoRAI gebracht in – je raadt het al – een VW. Onder het motto: “Ga je met de trein naar de AutoRAI? Wij brengen je in een Volkswagen up! naar de ingang.”

Case Volkswagen AutoRAI - D&B The Mobility Group

Begin 2015 is D&B The Mobility Group gevraagd, door Volkswagen PON Financial Services, om mee te denken over de live activatie van het Volkswagen Lease Abonnement. De pay-off voor deze campagne: “U de brandstof, wij de rest!”.

De 2015 editie was weer de eerste AutoRAI sinds 2011. in 2012 werd besloten om de editie van 2013 te schrappen, en daarmee was er voor het eerst geen AutoRAI (om de twee jaar vindt het autofeest plaats) sinds de oorlogsjaren.

Vanaf Station Amsterdam RAI werden bezoekers naar de ingang van de AutoRAI gebracht. Onder het motto: “Ga je met de trein naar de AutoRAI? Wij brengen je in een Volkswagen up! naar de ingang.

Case Volkswagen AutoRAI - D&B The Mobility Group

Tijdens de 10 dagen durende AutoRAI verzorgden er 5 studentchauffeurs van D&B The Mobility Group, met 3 Volkswagen Up’s, een Golf Business Edition en een Golf GTE, de gehele dag de Shuttle Service tussen Station Amsterdam RAI en de AutoRAI. Bij de uitgang van het Station, werden de bezoekers door een host van D&B uitgenodigd om plaats te nemen in de auto’s. De chauffeurs zijn van tevoren uitgebreid gebriefd zodat zij tijdens de rit de passagiers konden informeren over het Volkswagen Lease Abonnement.

Inge Vrugteveen, Marketeer Volkswagen PON Financial Services:

“Wat fijn om met een partij te werken waarbij ze aan een half woord genoeg hebben! Doortastend, representatief en gevoel voor verantwoordelijkheid. Erg fijne partner.”

Over Volkswagen PON Financial Services:

Volkswagen PON Financial Services bestaat uit DFM, Volkswagen Bank, Volkswagen Leasing, DutchLease, EasyRent en MAN Finance. Samen bestrijken zij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Over de AutoRAI:

AutoRAI is hét grootste auto-evenement van Nederland. Een compleet aanbod van merken, indrukwekkende innovaties en oogstrelende primeurs. En natuurlijk: evenementen die je bijblijven, zoals het Buitenpark, de Klassiekerhal en het Kidsplein voor de allerkleinste autofans.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Hozzászólások


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page