top of page

Hilton

DE TOP VAN DE HOSPITALITY INDUSTRIE ERVAART DE HOSPITALITY VAN D&B THE MOBILITY GROUP

Wereldwijde top van Hilton wordt tijdens het meerdaagse Worldwide Senior Leadership Event gereden door directiechauffeurs D&B The Mobility Group.

Case Hilton Hotel - D&B The Mobility Group

De gehele Raad van Bestuur van Hilton Worldwide (bekend in Nederland van onder andere de hotelketens: Hilton, Waldorf Astoria en Double Tree) was gedurende enkele dagen in Amsterdam voor het Hilton Senior Leadership Event. Aan D&B The Mobility Group de taak om deze groep (de 75 topmanagers van Hilton Worldwide) op te halen van Schiphol en gedurende deze 11 dagen tussen de diverse evenementen locaties.

Het project begon met ruim 4 dagen van aankomsten op Schiphol waar de gasten werden opgewacht door een Mobility Host van D&B. Deze speciaal getrainde host heette de gasten welkom en koppelde ze aan de juiste directiechauffeur. Onder de gasten was ook de CEO van Hilton Worldwide, Chris Nassetta die per privé vliegtuig aankwam, en direct vanaf de vliegtuigtrap achterin zijn comfortabele auto kon stappen. Vervolgens hebben de directiechauffeurs gedurende de eventweek de 75 directeuren naar diverse evenementlocaties in en rond Amsterdam gereden. Na het event is de voltallige Raad van Bestuur weer naar Schiphol gereden voor diverse vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Een Mobility Host heeft hierbij zorg gedragen dat, rekening houdend met diverse vertraagde vluchten, de directieleden op ideale tijdstippen naar Schiphol werden gebracht.

Voor deze opdracht heeft D&B samengewerkt met Marcus Executive Car Services die zijn luxe wagenpark ter beschikking heeft gesteld. Deze bestaat onder andere uit de nieuwe Mercedes V-klasses, Viano’s, Mercedes S- en E-klasse sedans, aan luxe auto’s dus geen gebrek.

Deze logistieke puzzel vergde een hoop organisatievermogen en veel & snel schakelen van de planning, Mobility Hosts en projectleiders van D&B The Mobility Group. Mede door de flexibiliteit en de jarenlange ervaring in dit soort logistieke vraagstukken is het 11 dagen durende project tot een succesvol einde gebracht.

Over Hilton Worldwide:

Twaalf verschillende merken, meer dan 4,300 hotels & resorts en ruim 155,000 personeelsleden is Hilton Worldwide de werelds top hotel bedrijf. Merken die Hilton Worldwide voert zijn onder andere; Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astroria, Conrad Hotels & Resorts, Double Tree by Hilton, Hampton by Hilton en Hilton Garden Inn.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page