top of page

Waldorf Astoria

D&B VERZORGT 7 DAGEN PER WEEK VALET PARKING SERVICE VOOR WALDORF ASTORIA AMSTERDAM

Op haar zoektocht naar een volwaardige 5 sterren service op het gebied van vervoer en parkeren stuitte het Waldorf op de valet parking en hospitality ervaring van D&B The Mobility Group.

Case Waldorf Astoria Amsterdam - D&B The Mobility Group

Op 1 mei 2014 opende het compleet vernieuwde Waldorf Astoria Amsterdam, na zes jaar plannen en anderhalf jaar verbouwen, haar deuren. Grote namen als Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije en ontwerper Jan Taminiau hebben zich verbonden aan het paradepaardje van de Hilton groep, dat onder de bezielende leiding van hotellerie icoon van Italiaanse geboorte Roberto Payer direct de koppositie van luxe hotels overneemt in de Nederlandse markt.

Parkeerprobleem Waldorf Astoria Amsterdam

Het Waldorf Astoria aan de Herengracht in Amsterdam heeft alleen één probleem: Er is geen parkeergelegenheid aan de grachten voor de gasten. Om dit op te vangen is er een parkeergarage gecreëerd op de Keizersgracht, echter is deze parkeergarage erg klein & smal en het is daarom niet wenselijk om de gasten hier zelf te laten parkeren. Om ook op mobiliteitsgebied toch een volwaardige 5 sterren service te kunnen aanbieden is het Waldorf op zoek gegaan naar een geschikte mobiliteitspartner met veel valet parking en hospitality ervaring.

Keuze voor D&B The Mobility Group

Dankzij de jarenlange ervaring van D&B binnen hospitality en valet parking bij diverse grote opdrachtgevers heeft het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam op 1 mei 2014 D&B The Mobility Group als partner gekozen voor alle valet parking diensten voor de deur. Daarnaast wordt per oktober 2014 ook de doorman verzorgd door D&B The Mobility Group. De doorman is samen met de valet parker het gezicht van het Waldorf Astoria. Gekleed in een unieke creatie van modeontwerper Jan Taminiau is de doorman het eerste én het laatste contact van de gasten met het Waldorf Astoria. Indien nodig helpt de doorman de bell boy met bagage of de valet parker met het ontvangen van auto’s. Alles om de gasten van het Waldorf een 5 sterren ontvangst service aan te kunnen bieden…

Case Waldorf Astoria Amsterdam - D&B The Mobility Group

Over Waldorf Astoria Amsterdam:

  • Zes geschakelde monumentale 17e-eeuwse grachtenpanden langs de door UNESCO beschermde Herengracht

  • 93 ruime kamers, suites en lofts met luxe voorzieningen en adembenemend uitzicht

  • Unieke suites met authentiek interieur zoals de 5-slaapkamer Brentano Suite van 155m2

  • Persoonlijke Conciërge voor iedere gast, de ware ‘Waldorf Service’

  • Luxe Guerlain spa, de eerste in de Benelux, met exclusieve behandelkamers en zwembad

  • Fine dining in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Librije’s Zusje Amsterdam, onder leiding van Executive Chef Sidney Schutte

  • Grootste private binnentuin in Amsterdam

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page