top of page

ING

STUDENTENCHAUFFEURS VERZORGEN VIP VERVOER VOOR VALENTIJN ACTIE

Vijf koppels worden door ING op VIP date gestuurd voor Valentijnsdag en D&B The Mobility Group verzorgt de auto’s met chauffeurs.

Case ING - D&B The Mobility Group

14 februari 2015 was voor vijf koppels in Nederland een Valentijnsdag om niet snel te vergeten. Zij werden door ING op VIP date gestuurd naar de musical Hartsvrienden in Koninklijk theater Carré. Bij een VIP date hoort natuurlijk VIP vervoer en daarvoor werd D&B The Mobility Group ingeschakeld.

Case ING - D&B The Mobility Group

Vijf D&B studentenchauffeurs werden met splinternieuwe Audi A6 bolides het land in gestuurd om de gelukkige tortelduifjes thuis op te halen en volledig in stijl naar het Koninklijk theater Carré te brengen. Hier kregen zij een uitgebreide rondleiding in het theater waarna de koppels mochten genieten van de voorstelling. Afsluitend werden ze verrast door een meet & greet met de cast van Hartsvrienden waarna de koppels weer veilig werden thuisgebracht door de studentenchauffeurs van D&B The Mobility Group.

“Het was echt fantastisch geregeld! Onze gasten hebben zich echte vips gevoeld en dat is zeker ook te danken aan de studentenchauffeurs van D&B.” Aldus Iris Fokkema, Communicatieadviseur MVO bij ING Nederland.

Over D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page