top of page

Waldorf Astoria Amsterdam verlengt partnership met D&B


Waldorf Astoria Amsterdam verlengt partnership met D&B The Mobility Group

Het iconische Waldorf Astoria Amsterdam en het met twee Michelinsterren bekroonde Librije’s Zusje Amsterdam hebben de samenwerking met D&B The Mobility Group verlengd. D&B verzorgt sinds de opening in mei 2014 de doorman en valet parking services voor het wereldwijd ‘best performing luxury hotel’ van de Hilton Group.


Filip Cwiklinski van D&B The Mobility Group ontving de nieuwe overeenkomst uit handen van General Manager Roberto Payer. De van Italiaanse geboorte Payer werd vorig jaar nog uitgeroepen tot één van de vijf beste hoteliers ter wereld.

Filip Cwiklinski & Roberto Payer - D&B The Facility Group & Waldorf Astoria Amsterdam

Roberto Payer (links) overhandigt nieuwe overeenkomst aan Filip Cwiklinski.

Ook grote namen als Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije en ontwerper Jan Taminiau hebben zich verbonden aan het paradepaardje van de Hilton groep, dat onder de bezielende leiding van hotellerie icoon van Italiaanse geboorte Roberto Payer direct de koppositie van luxe hotels overnam in de Nederlandse markt.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page