top of page

Schiphol Valet Parking: wederom meest gastvriendelijke service op Schiphol


D&B The Mobility Group winnaar Guest Friendliness Award

D&B wint voor het tweede jaar achtereen de Guest Friendliness Award op het jaarlijkse Schiphol Consumer Awards evenement voor het verzorgen van de dienstverlening van Schiphol Valet Parking.

De Guest Friendliness Award wordt jaarlijks uitgereikt door Amsterdam Schiphol Airport aan de dienstverlener met de service die van de gasten van Schiphol de hoogste waardering ontvangt in de diverse klanttevredenheidsonderzoeken. Voor het tweede jaar achtereen blijkt het topproduct Schiphol Valet Parking het hoogst in aanzien te staan bij de bezoekers van Schiphol op het gebied van gastvrijheid. D&B The Facility Group verzorgt samen met D&B The Mobility Group sinds 1 september 2011 Schiphol Valet Parking op Amsterdam Airport Schiphol.

Schiphol Valet Parking maakt het voor de gasten van Schiphol mogelijk om de eigen auto direct vóór de vertrekhal af te geven aan de valet parkers van D&B. Wanneer de reiziger terugkeert, staat de auto netjes gewassen klaar en kan de reiziger direct door naar huis of werk. Schiphol Valet Parking bevindt zich als dienst in het verlengde van serviceprogramma’s als het Privium lidmaatschap en de Business Lounge.

De Schiphol Valet Parking is qua service en kwaliteitsbeleving één van de topproducten in de Schiphol Parkeerportfolio waar met name de zakelijke reiziger gebruik van maakt. Schiphol Valet Parking staat voor een zeer klantvriendelijke en hoogwaardige dienstverlening aan haar klanten en bestaat al ruim 20 jaar. Jaarlijks worden er tussen de 30.000 en 40.000 auto’s geparkeerd door de Valet Parkers van D&B.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases