top of page

Mooiste vrouwen van Nederland op de achterbank bij de chauffeurs van D&B The Mobility Group


D&B The Mobility Group - FHM500

Shelly Sterk is door de lezers van FHM uitverkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland 2018. Dit is donderdagavond bekend gemaakt in The Butcher Social Club van de gerenommeerde The Entourage Group tijdens de lancering van de FHM500, het magazine met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland. Shelly is bekend als presentatrice van Galileo en RTL Boulevard en is nu het vaste gezicht van Shownieuws.


D&B The Mobility Group verzorgde het vervoer van de bekende Nederlanders en overige VIP-gasten tussen The Butcher Social Club en club Mad Fox in het Amsterdamse W Hotel waar de after party plaatsvond. De gasten namen plaats op de achterbanken van de vloot Range Rovers die ter gelegenheid van het evenement werd ingevlogen en uiteraard bestuurd door de chauffeurs van D&B.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page