top of page

In een verlengde Mercedes S-klasse naar het DeLaMar theater


DeLaMar founders carbon network - D&B The Mobility Group

Op maandag 23 mei verzorgde fCN, het exclusieve netwerk voor topondernemers, haar Leaders-on-Stage avond in het DeLaMar theater in Amsterdam. D&B The Mobility Group verzorgde de VIP-shuttle service in zes Mercedes S-Klasse limousines.

Merlin Melles richtte het Founders Carbon Network (fCN) 5 jaar geleden op om topondernemers een omgeving te bieden waar zij waardevolle contacten en ideeën kunnen uitwisselen. “Ik sprak veel ondernemers en mij bleek dat vrijwel niemand actief was op netwerkomgevingen als Linkedin en Facebook. Linkedin is veel te breed. Topondernemers houden dat helemaal niet bij joh. Dan moet je secretaresses erop zetten en dat schiet het doel voorbij”, zo vertelde zij recent aan het NRC.

Qua exclusiviteitgehalte en doelgroep doet FCN denken aan de Rotary en sociëteiten als de Koninklijke Industrieele Groote Club. FCN is alleen hipper en jonger. Melles hanteert de regel dat 40 procent van de leden jonger dan 40 moet zijn. Ze steekt veel moeite in de locaties waar ze bij elkaar komen: de Hermitage voor een ontbijt onder de schuttersstukken, diep in de tunnel van de Noord-Zuidlijn voor een borrel. En ditmaal dus het schitterende DeLaMar theater aan de Mauritskade in Amsterdam.

DeLaMar founders carbon network - D&B The Mobility Group

Onder de 500 leden van het exclusieve netwerk bevinden zich namen als investeerder Van Boekhoorn, Corendon-baas Atilay Uslu en Bavaria-topman Peer Swinkels, Joop van de Ende, dj Armin van Buuren en vastgoedmagnaat Cor van Zadelhoff. De avond bleek een groot succes. De indrukwekkende entourage en 13 inspirerende sprekers maakten dit event tot een gedenkwaardig samenzijn. Na afloop van de avond liet de organisatie ons weten veel complimenten te hebben ontvangen over de gastvrijheid van de D&B chauffeurs en de snelheid waarmee de auto’s beschikbaar stonden om de gasten te vervoeren.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases