top of page

Gumball3000 2015 editie - #StockholmtoVegas


Gumball3000 2015 - D&B The Mobility Group

De wereldberoemde Gumball3000 rally deed tijdens de 2015 editie (van Stockholm to Las Vegas) Amsterdam aan op 26 mei. Aan deze editie deden onder andere Tony Hawk, Dolph Lundgren, Maxmillion Cooper en Jon Olsson mee. De Gumball 3000 is een jaarlijkse autorally waarbij in 6 dagen ongeveer 3000 mijl (5000 km) wordt afgelegd.

Na een spectaculair optreden in de Amsterdam ArenA met o.a. een optreden van Afrojack en een spetterende afterparty in het Conservatorium Hotel aan de Van Baerlestraat, moest het hele gezelschap (rond de 240 personen) op de 27e op een gecharterde vlucht naar Reno. De nacht ervoor werden rond de 40 auto’s bij Menzies op Schiphol Oost al in een 747 geladen om de trip over de Atlantische Oceaan te maken.

D&B The Mobility Group is gevraagd om het logistieke plaatje in Amsterdam op zich te nemen. Dit hield onder andere in om de rijders vanaf de Menzies Cargo Terminal op Schiphol Oost naar het Conservatorium Hotel te brengen voor het feest.

De volgende ochtend werden alle deelnemers weer per touringcar en luxe busjes van het Conservatorium Hotel naar Schiphol gebracht. Deze opdracht is gedaan in samenwerking met Marcus Executive Car Services.

Bekijk hieronder een filmpje van Schiphol over het laden van de Gumball3000 supercars:

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

コメント


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page