top of page

D&B The Mobility Group is FD Gazelle 2017


D&B The Mobility Group breidt samenwerking met Schiphol uit

Enkel bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten, maken kans op een positie in de ranglijst. D&B The Mobility Group behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.


De ranglijst van de FD Gazellen telt maar liefst 754 snelle groeiers. Dat zijn er 137 meer dan in 2016 en zelfs 264 meer dan in 2015. Het overgrote deel van de groeibedrijven is te vinden in de zakelijke dienstverlening, IT of online handel. D&B The Mobility behoort uiteraard tot die eerste categorie, maar constateert dat technologische ontwikkelingen mobiliteit in de nabije toekomst zullen gaan veranderen. “Technologie is één van de belangrijke pijlers in onze groeistrategie”, aldus Filip Cwiklinski, General Manager van D&B The Mobility Group.


Het Financieele Dagblad reikt in november voor de 14e keer op een rij de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. “Deze snelle groeiers zijn gefocust, werken planmatig, hebben ‘slim werken’ tot kunst verheven en stemmen hun ondernemingsplan continu af op een veranderende wereld. Ze onderscheiden zich met het vermogen om te innoveren om de concurrentie voor te blijven. Bij veel snelle groeiers, ook al zijn het dienstverleners, speelt technologie tegenwoordig een grote rol”, aldus het Financieele Dagblad. “Opvallend is dat deze snelgroeiende bedrijven gemiddeld genomen 6% van hun omzet in innovatie investeren. Dat is veel vergeleken met het doorsnee bedrijf in Nederland, dat ongeveer 2,1% van hun omzet spendeert aan R&B.”

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases