top of page

D&B The Mobility Group in 007 style tijdens Belvedere Vodka Persevent


Belvedere Vodka Persevent - D&B The Mobility Group 007

Foto credits: Jacob van Rozelaar

Gisteren ging de langverwachte James Bond-film Spectre in première, zo ook in Nederland. In aanwezigheid van de James Bond-acteurs Léa Seydoux en Dave Bautista was de 24e James Bond-film Spectre in het Tuschinski voor het eerst te zien. In meer dan 150 zalen verdeeld over het land was een live-verbinding met het Tuschinski in Amsterdam. Vanaf vandaag draait Spectre in Nederland in (nu al) een recordaantal van 327 zalen. Vergeleken met de laatste James Bond-film, Skyfall zijn dit er 116 meer. Skyfall was met ruim 2 miljoen bezoekers In Nederland de populairste James Bond-film ooit.

Met de komst van deze nieuwste Bond-film is D&B The Mobility Group ook al weken bezig. Zo reisde 17 studentchauffeurs van D&B The Mobility Group begin oktober naar Beesd om een indrukwekkende selectie Jaguars en Range Rovers op te halen die ingezet zouden worden om voor het Belvedere Vodka – Spectre Persevent. In de nieuwe James Bond film SPECTRE introduceert 007 zijn nieuwe favoriete drankje: Belvedere Vodka Martini. Om deze exclusieve samenwerking te promoten werd er op donderdag 8 oktober een pers evenement georganiseerd. Hoofdredacteuren en editors van diverse lifestyle blogs waren aanwezig. Zij konden één avond lang in de huid kruipen van James Bond.

D&B The Mobility Group auto's Olympisch Stadion

De gasten kwamen aan in de OysterClub in het Olympisch Stadion. Daar kregen zij de eerste aanwijzingen voor het mysterie dat zij moesten oplossen. Door een luik kwamen zij uit in het stadion waar de chauffeurs van D&B The Mobility Group klaarstonden met snelle Range Rovers en Jaguars op de atletiekbaan om hen naar de volgende locatie te vervoeren. Op de kades van Amsterdam-Noord stopten de auto’s bij het Faralda Crane Hotel. In groepen van 3 gingen de gasten met het liftje naar boven en moesten de bond-girl in een van de kamers de volgende clue ontfutselen. Wanneer dit was gelukt konden zij aan de kade instappen in één van de twee Waterdream boten van Prins Bernhard. Hij bracht hen naar de overkant van ‘t IJ waar de auto’s vervolgens weer klaar stonden om de gasten naar de afterparty in het Okura Hotel te brengen. In het hotel was de grootste suite van Europa het decor voor de afterparty. Beeldschone bondgirls waren het gezelschap voor de gasten die aan de Belvedere bar heerlijke Belvedere vodka martini’s konden bestellen.

Chauffeurs D&B The Mobility Group Belvedere Vodka persevent

Een kijkje achter de schermen bij D&B The Mobility Group leert ons dat er een boel organisatie aan vooraf gaat om een dergelijk event geweldig te laten verlopen. Eenmaal aangekomen bij het Olympisch stadion zijn alle routes zorgvuldig voor gereden en is er uitgebreid geoefend in het Olympisch Stadion om de perfecte en ultieme (snelheids)beleving neer te kunnen zetten. Terwijl de gasten de Oysterbar binnendruppelden, positioneerden de chauffeurs met de Jaguars en Range Rovers zich in strakke formatie op de ring in het Olympisch Stadion. Het pikdonkere stadion was gevuld met spannende muziek, een mooi uitgelichte zwarte loper waarover de gasten één voor één kwamen aanlopen waarna opeens twee koplampen aangaan in de verte en een Jaguar of Range Rover met grote snelheid en piepende banden aan komt rijden en stopt aan het einde van de zwarte loper.

Alle chauffeurs gingen gekleed, strak in donker pak met zwarte stropdas, helemaal in bond style. De deuren werden geopend om vervolgens de gast wordt met brullende motor het stadion uit te rijden op weg naar een onvergetelijke avond…

Zie hier een filmpje met een impressie van de avond:

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page