top of page

Drive & Fly van Alfa Romeo brengt ‘Alfa gevoel’ terug bij de zakelijke rijder


D&B The Mobility Group - Schiphol Valet Parking

Privium reizigers werden – nadat zij de auto geparkeerd hadden op Schiphol – verrast door het aanbod van een privéritje in een luxe Alfa Romeo richting de Terminal. Als het alternatief een pendelbus is, dan is het een no-brainer dat deze keuze snel gemaakt is. Laat dat ‘Alfa-gevoel’ maar komen!


Alle parkeerders werden welkom geheten door een host van D&B The Mobility Group om vervolgens plaats te nemen in één van de vier luxe uitgevoerde Alfa Romeo modellen Giulia of Stelvio. Vervolgens werden de gasten vervoerd naar de vertrekhal terwijl zij onderwijl het ‘Alfa-gevoel’ konden beleven. Geen drukke bus of gedoe met bagage en in no-time klaar voor vertrek. Dat is een prettige start van een vliegreis.


In samenwerking met creative agency Leo Burnett en Schiphol Media verzorgde D&B The Mobility Group de gehele guest journey tijdens dit event. Van de hosts die de reizigers welkom heetten bij de parkeergarage, het chaufferen en het uiteindelijke afscheid door een host bij de Terminal waarbij een gratis proefrit werd aangeboden. Uiteindelijk hebben bijna 900 Privium reizigers het Alfa-gevoel kunnen ervaren. De opdrachtgever was erg te spreken over de service, vele positieve reacties en gegenereerde leads.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B al meer dan 25 jaar onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service, shuttle services en parkeerbegeleiding. Regelmatig neemt D&B alle mobiliteit rondom een evenement of project van A tot Z volledig uit handen.

Commenti


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page