top of page

D&B The Mobility Group verhuist naar kantorencomplex Gondel


D&B The Mobility Group - Verhuizing naar Gondel

D&B The Mobility Group zal per begin september verhuizen naar kantorencomplex Gondel in Amstelveen. Hier zal zij, samen met haar zustermaatschappijen D&B The Facility Group en bedrijfshoreca-lieveling We Canteen haar intrek nemen in één van de acht vleugels van het gebouw Gondel in Amstelveen.


Met elkaar huren zij zo’n 1.750 vierkante meters en hebben zij de beschikking over een spectaculaire buitenruimte van 800 m2 waar de medewerkers van D&B elkaar kunnen ontmoeten, kunnen borrelen, sporten en ontspannen.


De eigenaren Zadelhoff en Maarsen Groep hebben D&B alle mogelijkheid gegeven om in Gondel een beleving te creëren die past bij de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die het bedrijf kenmerkt. Niet alleen zullen de eigen meters grondig verbouwd worden. Ook de centrale ontvangst en het bedrijfsrestaurant krijgen een spectaculaire facelift.


We Canteen zal het bedrijfsrestaurant gaan runnen. Naast een dagelijks versbereid assortiment zullen er op meerdere dagen per week lokale ondernemers aanwezig zijn die gerechten bereiden en serveren uit diverse wereldkeukens. D&B The Facility Group zal de hospitality, de coffee bar en de schoonmaakdienstverlening gaan verzorgen in het gebouw ten behoeve van alle huurders.


D&B The Mobility Group zal in de eerste week van september haar intrek nemen in haar nieuwe kantoor. De transformatie van de algemene ruimtes zal begin 2019 gerealiseerd zijn.


Ons nieuwe adres (per 01/09/2018):

Gondel 1

1186 MJ Amstelveen

Comentários


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page