top of page

D&B The Mobility Group supports Serious Request


D&B The Mobility Group chauffeurs met Shelley Sterk voor FHM

Dit jaar geen Glazen Huis voor Serious Request. Deze heeft plaatsgemaakt voor een nieuw concept, Serious Request: The Lifeline. Deze week lopen drie teams met elk twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van het ene goede doelen initiatief naar de volgende hulpactie.


Samen met het Rode Kruis en 3FM zet Serious Request zich in om levens te redden. Dit jaar vraagt Serious Request aandacht en steun voor drie belangrijke thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.


Tijdens de tour door Nederland worden de DJ-teams onder andere ondersteund door chauffeurs van D&B The Mobility Group die gedurende deze week in Range Rovers zorg dragen voor het vervoer van de DJ’s, crew, VIP-gasten en apparatuur.


Niet iedere student kan dus chauffeur worden bij het chique chauffeursbedrijf. Daarvoor moet je beste beentje voor zetten. Maar hoe is het om hier te werken als je het eenmaal tot de loonlijst hebt geschopt? We vroegen het studentchauffeur Jorick. “Dit werk is heel leuk omdat je één op één contact hebt met de klant. Het zijn hele interessante mensen”, vertelt de student.

D&B The Mobility Group - Serious Request

Vertrek van de drie 3FM dj-teams. Sander & Eva op Vlieland, Rob & Jorien in Weert en Mark & Rámon in Hengelo! Check 3fm.nl voor de hele routes.


Wil jij Serious Request ook supporten door één van de goede doelen te steunen? Dat kan hier.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page