top of page

D&B The Mobility Group ondersteunt Jaguar en zangeres Dua Lipa tijdens lancering van een uni


Singer-songwriter Dua Lipa heeft een exclusieve remix gemaakt van haar hit “Want To” welke gebaseerd is op haar rijgedrag in de nieuwe Jaguar I-PACE. Speciaal ontwikkelde software van Jaguar maakt het mogelijk om muziek op een dusdanige wijze te remixen dat deze naadloos aansluit op iemands persoonlijke rijstijl en rij-beleving. De remix van “Want To” werd gelanceerd tijdens een exclusief event The Pace: Season One in de Sugar City in Amsterdam.

Tijdens dit event werd de unieke samenwerking tussen Dua Lipa en Jaguar gepresenteerd. Bovendien luidde het evenement de Europese lancering van Jaguars’ eerste full electric model – de I-PACE – in. Bij het event voor genodigden waren diverse muziekfans en sterren aanwezig, waaronder DJ Armin van Buuren, supermodel Doutzen Kroes en de Franse filmactrice Alix Bénézech, die schittert in de nieuwe film Mission Impossible – Fall Out.

Het evenement duurde 3 volle dagen. D&B The Mobility Group ondersteunde het evenement met het organiseren en verzorgen van al het VIP vervoer rondom het evenement met 30 chauffeurs en Jaguars per dag.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Dua Lipa en Jaguar, lees dan deze aankondiging van Jaguar.

Doutzen Kroes en Armin van Buuren

Fotocredits: Jaguar Nederland

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page