top of page

D&B The Mobility Group is marktleider Valet Parking in Nederland


D&B The Mobility Group - Marktleider Valet Parking Nederland

D&B The Mobility Group verrichtte in 2018 ruim 153.000 parkeringen. Dat maakt D&B landelijk de marktleider op het gebied van ‘valet parking services’.


De valet parkers van D&B The Mobility Group parkeerden in 2018 ongeveer 22.000 meer auto’s dan in 2017. Een groei van bijna 17%. D&B verzorgt haar valet parking services voor 5 sterren hotels, restaurants, evenementenlocaties, kantoren en luchthavens.


De General Manager van D&B The Mobility Group, Filip Cwiklinski, is enthousiast over de toename: “Valet Parking is een geweldige parkeerservice. Geen stress over het zoeken naar een plaats om te parkeren. In onze steeds drukker wordende levens is het een verademing om geen tijd te verliezen aan het rijden van rondjes. Bovendien kan valet parking een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van een evenement of hotelbezoek”.


Valet parking maakt als service een stevige opmars de afgelopen jaren. Elk jaar trekken er meer mensen naar de steden, waardoor de dynamiek in de binnensteden toeneemt. Daarmee neemt de druk op de aanwezige parkeercapaciteit en infrastructuur toe. Het bestaande OV-netwerk is niet in staat om een antwoord te formuleren op de groeiende reizigersstromen in en rondom de steden. Zeker de culturele sector, de binnenstedelijke horeca en retail realiseren zich dat een slechte bereikbaarheid directe gevolgen heeft voor bezoekersaantallen.


“Valet parking is bij uitstek een dienst die een oplossing kan bieden voor de bovenbeschreven problematiek. Locaties blijven bereikbaar en de noodzaak om naar alternatieve plekken uit te wijken wordt minder urgent. Doordat men geen extra tijd kwijt raakt aan het zoeken naar een parkeerplaats kan men meer tijd doorbrengen in de horeca of het winkelgebied. En dat levert klanten comfort op en bedrijven meer omzet”, zo sluit Filip af.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding

Comentários


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page