top of page

Uber verzorgt de Ultieme Vaderdag. D&B The Mobility Group helpt


UBER verzorgt de Ultieme Vaderdag - D&B The Mobility Group helpt

Vroeger boetseerde je nog een asbak voor je vader of kreeg hij een croissantje op bed. Sinds afgelopen zondag ligt de lat een stuk hoger. In samenwerking met Land Rover Nederland bood Uber elk uur één vader de kans op de Ultieme Vaderdag.

De winnende vaders werden door een chauffeur van D&B The Mobility Group in de nieuwste Land Rover Discovery thuis opgehaald en afgezet op een stadstrand op een geheime locatie. Daar stond een giga Caterpillar graafmachine klaar waarin de stoere vader ging leren om te graven als een echte baas. Had betreffende vader dit onder de knie, dan startte het schatgraven in een enorme zandbak vol met BBQ’s, powerdrills en zaagmachines. Ultiem mannelijke gereedschappen van Batavia Tools.

UBER verzorgt de Ultieme Vaderdag - D&B The Mobility Group

Na afloop van deze ultiem mannelijke vaderdag werden de macho’s keurig thuisgebracht met de gescoorde schatten, waarna de studentenchauffeur onderweg ging op zoek naar de volgende gelukkige pa. Iedereen die in het bezit is van de Uber-app maakte kans op deze ultiem sympathieke actie van Uber.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comentarios


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page