top of page

Thuisbrengservice


Thuisbrengservice - D&B The Mobility Group

U heeft een evenement waar een groep genodigden van A tot Z wordt verzorgd. Uw gasten genieten van een diner in combinatie met een thuisbrengservice. Alle genodigden hebben aan het begin van de avond de autosleutel afgegeven bij een host van D&B die de gasten bij de ingang heeft ontvangen. Wanneer het diner ten einde loopt wensen de eerste gasten naar huis gebracht te worden.

Een team van ervaren D&B chauffeurs staat klaar om dit te verzorgen. Elke chauffeur is ruimschoots van tevoren gekoppeld aan een van de gasten. Uw gast ontvangt, indien gewenst, tijdig een sms met de naam en het telefoonnummer van de chauffeur zodat er te allen tijde contact gelegd kan worden. Zo blijven de communicatielijnen kort en overzichtelijk.

Wanneer uw gast wenst te vertrekken staat de chauffeur klaar en wordt de auto voorgereden. Voorafgaand aan de reis is de route goed voorbereid, wordt de auto klaargemaakt voor de reis en, indien gewenst, zal er een flesje water verzorgd worden voor de reis retour naar het huisadres van uw gast.

Na afloop van de thuisbrengservice rijdt er een shuttlechauffeur met een busje van D&B door het land om alle chauffeurs weer op te halen.

Een chauffeur van D&B brengt uw gasten in eigen auto veilig thuis. Uw gasten kunnen zorgeloos genieten van het evenement en met gerust hart een alcoholische versnapering nuttigen, zonder dat de veiligheid van uw gasten en andere weggebruikers in gevaar komt of hoge taxikosten gemaakt moeten worden. Na afloop van de thuisbrengservice staat de eigen auto weer netjes voor de deur.

Thuisbrengchauffeur Functieprofiel

  • Representatieve studenten op HBO/WO-denkniveau;

  • In overleg representatief gekleed, standaard in pak;

  • Chauffeurs zorgvuldig geselecteerd op soft skills en rijcapaciteiten;

  • Thuisbrengservice voor evenementen, restaurant- en museumgasten;

  • Te boeken op voorhand of bij het maken van een reservering;

  • Auto wordt geparkeerd in de garage en gasten worden na het diner of bezoek thuis gebracht in de eigen auto.

Thuisbrengchauffeur Inhuren?

Klik hier om direct een offerte voor de thuisbrengservice aan te vragen.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page