top of page

Schiphol Holiday Valet Parking wint Consumer Award 2015


D&B The Mobility Group - Schiphol Holiday Valet Parking

Op donderdag 21 april werden de jaarlijkse Schiphol Consumer Awards voor Guest Friendliness uitgereikt. En met de hoogste NPS-score (+64) die ooit op Schiphol behaald is, won het nieuwe parkeerproduct Schiphol Holiday Valet Parking de Consumer Award voor 2015.

Deze voordelige valet service – die gericht is op de vakantieganger die 5 dagen of meer wil parkeren op Schiphol – is ontwikkeld door Schiphol Parking & Mobility Services in samenwerking met D&B The Facility Group. D&B is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoer van de Holiday Valet Parking. In 2015 werden 40.000 auto’s geparkeerd.

Thomas Harms, General Manager van zowel Schiphol Valet Parking als Holiday Valet Parking, ontving de felbegeerde award uit handen van Dieme Ketel, Director Schiphol Parking & Mobility Services.

D&B The Mobility Group ontvangt Schiphol Consumer Award 2015

In 2012 en 2013 werd de Guestfriendliness Award ook al toegekend aan D&B The Facility Group, maar toen voor de parkeerservice gericht op de zakelijke reizigers van Schiphol: Schiphol Valet Parking.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page