top of page

Parkeren is vaak de achilleshiel van een evenementen locatie


Parkeren is vaak de achilleshiel van een evenementen locatie

Wanneer bedrijven op zoek gaan naar een locatie voor hun evenement, dan staat bereikbaarheid en parkeren zonder uitzondering in de top 3 van criteria waarop men uiteindelijk een locatie selecteert. Slechte bereikbaarheid of beperkte parkeermogelijkheden zijn één van de hoofdredenen om uit te wijken naar alternatieve plekken.

Kiest men uiteindelijk toch voor een locatie met beperkte parkeerfaciliteiten, gewoon omdat de plek uniek is, dan merkt de organisatie dat uiteindelijk alsnog in een opkomst. Gasten laten verstek gaan omdat men opziet tegen het zoeken naar een parkeerplaats in een omgeving waar men mogelijk niet bekend is.

Het is daarom begrijpelijk dat steeds meer evenementenlocaties haar gasten de mogelijkheden van valet parking, een shuttle service of parkeerbegeleiding bieden. Soms zelfs zonder hier meerkosten voor te berekenen. Dergelijke oplossingen stellen de locatie immers in staat om concurrerender te zijn naar evenementenlocaties die wel over parkeerfaciliteiten beschikken. Bovendien wordt een dergelijke service door bedrijven gezien als een toevoeging van positieve beleving aan hun evenement.

D&B The Mobility Group heeft ruim 20 jaar ervaring met evenementen en – met 82.000 geparkeerde auto’s in 2015 – is zij marktleider voor wat betreft valet parking in Nederland. “Wij begrijpen dat de eerste indruk van een evenement belangrijk is. En je wil niet dat deze begint met het zoeken naar een parkeerplaats,” zo vertelt Filip Cwiklinski, Sales Manager bij D&B The Mobility Group. “Als ik dus met een potentiële opdrachtgever aan tafel zit, ben ik eigenlijk meer bezig met het geven van advies en het meedenken over het mobiliteitsvraagstuk, dan met het binnenhalen van een deal.”

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page