top of page

Overname Academus Drivers door D&B The Mobility Group


Chauffeursdiensten - D&B The Mobility Group

Amsterdam, 1 juni 2010 – D&B The Mobility Group heeft Academus Drivers, een gerenommeerd chauffeursbedrijf uit het Gooi, overgenomen. D&B The Mobility Group wil in de komende jaren haar chauffeursactiviteiten nog verder uitbreiden en sluit meerdere overnames niet uit.

Academus Drivers is opgericht in 2001 en staat inmiddels bekend als een zeer servicegericht en professioneel bedrijf binnen haar branche. Onder haar klanten rekent Academus Drivers veelal persoonlijkheden die actief zijn in de entertainment industrie. De overname van Academus ligt in de lijn met de huidige strategie van D&B The Mobility Group, dat met name bekend is vanwege haar chauffeursdiensten en parkeeroplossingen. Eind vorig jaar is besloten om extra focus te leggen op de chauffeursdiensten binnen D&B The Mobility Group. D&B sluit dan ook niet uit dit jaar nog meerdere overnames te doen. Onze klanten zijn allen druk bezet en hebben behoefte aan persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een hoog niveau van service. Wij onderscheiden ons vooral op deze aspecten in de markt. Daarnaast kijken wij ernaar uit om de goed gekwalificeerde chauffeurs van Academus aan ons team van chauffeurs te verbinden’. Met deze overname verdwijnt de naam Academus Drivers uit de markt.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases