top of page

D&B The Mobility Group ziet automotive industrie blijvend veranderen


D&B The Mobility Group ziet automotive industrie blijvend veranderen

D&B The Mobility Group ziet dat de automotive industrie zich duurzaam ontwikkelt. De opkomst van elektrisch rijden en zelfrijdende auto’s is niet te stoppen. Hebben wij zo meteen nog wel chauffeurs en valet parkers nodig?

Voor velen is het toekomstmuziek, maar op korte termijn neemt de invloed van zelfrijdende auto’s enorm toe en zijn de diensten van D&B The Mobility Group wellicht minder relevant. Dat zou men zich kunnen voorstellen. Zelfrijdende voertuigen kunnen namelijk enorm bijdragen aan de doelstellingen van de EU om – in een tijd waarin wij altijd onderweg zijn – een antwoord te formuleren op de grote vraagstukken van vandaag: efficiënter vervoer, minder milieueffecten en een verhoogde verkeersveiligheid.

D&B The Mobility Group is echter niet bereid om de volgende PostNL te zijn, die ondanks teruglopende poststromen haar ondergang tegemoet blijft lopen, of een Nationale Vacaturebank die vacatures blijft posten terwijl wij ons werk vinden via de social media. “De Tesla S is reeds onderdeel van ons wagenpark en veel klanten adviseren wij omtrent het nog niet ideale, maar in potentie impactvolle elektrisch rijden”, zo vertelt Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group. “Tegelijkertijd introduceren wij technology binnen onze dienstverlening. Bij vele valet parkings kunnen onze klanten achteraf opvragen wie hun auto heeft geparkeerd, met welke snelheden er gereden is, of de schades aan de auto reeds op voorhand bekend waren en waar de auto tijdens hun afwezigheid geparkeerd stond”.

D&B The Mobility Group is een echte vakspecialist op alle onderwerpen die raken aan mobiliteit en vervoer. Zij nemen dan ook alles van A tot Z bij de opdrachtgever uit handen. Met bijna 25 jaar ervaring begrijpt de organisatie dat deze dynamiek veel complexer is dan een auto die jou van A naar B brengt. “Bij mobiliteit, een drukke agenda of een prestigieus event komt meer kijken dan een zelfdenkende voertuig. Wij stellen onze expertise en netwerk dan ook graag aan u ter beschikking om te komen tot optimale ontsluiting van uw kantoor, horecalocatie, evenement, voetbalstadion of concertlocatie”, zo sluit Floris Harms af. “Iedere klant heeft blijvend behoefte aan service vanuit een betrokken host en ieder zelfrijdend voertuig moet nog altijd verteld worden wanneer te vertrekken, waar te parkeren of hoe aan te sluiten bij het ophalen van haar gast.”

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

コメント


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page