top of page

D&B The Mobility Group verzorgt valet parking van ruim 82.000 auto’s in 2015


D&B The Mobility Group Valet Parking - 82.000 auto's in 2015

“Nog nooit hebben wij zoveel parkeringen gedaan als in 2015, en met het aantrekken van de economie zal dit richting de toekomst mogelijk zelfs nog licht oplopen”, zo vertelt Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group. Met ruim 82.000 parkeringen is D&B The Mobility Group marktleider op het gebied van valet parking in Nederland.

D&B werd in 1993 opgericht en met de ruim 20 jaar ervaring op het gebied van chauffeursdiensten en parkeeroplossingen zijn zij inmiddels een veel geziene service bij restaurants, vijf sterren hotels, de nationale luchthaven en evenementen. En dat is niet voor niets, want de mobiliteitsoplossingen van D&B The Mobility Group zijn toonaangevend in de markt.

Zo introduceerde zij reeds 5 jaar geleden een App waarmee de valet parkers aanwezige schades, kilometerstanden, snelheden en routes vast kunnen leggen, onder andere via GPS-tracking. Klanten kunnen achteraf inzicht krijgen in al deze gegevens, zien door wie de auto geparkeerd is en waar deze dan geparkeerd stond. Dankzij deze transparantie verdween veel van het bijbehorende papierwerk en mogelijke misverstanden over schades aan auto’s.

Naast valet parking, biedt D&B The Mobility Group tevens chauffeursdiensten, shuttleservices, parkeerbegeleiding en mobiliteitsadvies.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page