top of page

D&B The Mobility Group verzorgt koninklijk ontvangst op Paleis Soestdijk


D&B The Mobility Group verzorgt koninklijk ontvangst op Paleis Soestdijk

Baarn, dinsdag 21 juni. Hooggeëerde gasten bezoeken Paleis Soestdijk in de koetsen van Land Rover Jaguar.

Paleis Soestdijk krijgt binnenkort een nieuwe bestemming, maar niet voordat er nog een keer feest gevierd werd! Curator van Paleis Soestdijk, Anne van der Zwaag nodigde daarom ruim veertig Nederlandse gevestigde en opkomende talenten uit de wereld van kunst, design, mode, architectuur, literatuur en fotografie uit voor deze unieke tentoonstelling. Zij maken speciaal voor het BAL! een nieuw werk op locatie, in het paleis en de tuinen van Paleis Soestdijk.

De bonte stoet Nederlandse toonaangevende ontwerpers en kunstenaars waaronder Edwin Oudshoorn, Richard Hutten, Marie Cecile Thijs, Ernest van der Kwast en Studio Job verwonderen – op de opening – het bezoek met kunstwerken, die stuk voor stuk betrekking hebben op het paleis en haar vroegere bewoners.

D&B The Mobility Group verzorgt koninklijk ontvangst op Paleis Soestdijk

D&B The Mobility Group verzorgde het vervoer van de gasten van station Baarn naar het Paleis in een stoet Range Rovers. Dit alles in samenwerking met Land Rover Jaguar. Een mooi begin van een bijzondere ontdekkingsreis door dit wonderlijke stuk erfgoed, met een nieuwe blik op onze vaderlandse geschiedenis. De omstreden Koning Willem III, de exotische Anna Paulowna, moedige Wilhelmina, bijzondere Bernhard en bescheiden Juliana passeren allen de revue.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page