top of page

D&B The Mobility Group Supports Waldorf Astoria Amsterdam


Valet Parking D&B bij Waldorf Astoria

Na zes jaar plannen en anderhalf jaar verbouwen, opent Waldorf Astoria Amsterdam haar deuren. Deze dag valt samen met de verjaardag van het Empire State Building in New York, dat op 1 mei 1931 haar deuren opende en gebouwd is op de plek waar het eerste Waldorf Astoria hotel ooit stond.

Grote namen als Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije en ontwerper Jan Taminiau hebben zich reeds verbonden aan het paradepaardje van Hilton groep, dat onder de bezielende leiding van hotellerie icoon van Italiaanse geboorte Roberto Payer direct de koppositie overneemt in de Nederlandse hotelmarkt.

Ook D&B The Mobility Group maakt inmiddels deel uit van de veelgeprezen Waldorf familie. Per 1 mei 2014 is D&B verantwoordelijk voor alle Valet Parking diensten voor de deur van het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam. Een handvol chauffeurs van D&B is vorige week getraind in de Waldorf Astoria experience.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases