top of page

D&B The Mobility Group sluit zich aan bij het Founders Carbon Network


Founders Carbon Network - D&B The Mobility Group

Voor het eerst kwam D&B in contact met het Founders Carbon Network toen zij gevraagd werden de VIP shuttle service op één van de vele, goedbezochte evenementen van de organisatie te verzorgen. Wat direct opviel was de ontspannen en sympathieke wijze waarop de diverse leden van de club met elkaar omgingen. “Veel van die netwerkorganisaties hebben toch de sfeer dat een ieder met twee deals op zak de deur weer wil uitwandelen”, aldus Filip Cwiklinski, General Manager van D&B The Mobility Group. “Dat was merkbaar anders bij FCN”.

Ook de wijze waarop het netwerk is vormgegeven spreekt aan. Leden worden geselecteerd met als uitgangspunt dat er een mix ontstaat van ondernemers met diverse achtergronden, jong en oud. 40 procent van de leden dient jonger dan 40 te zijn. Acquisitie moet niet de eerste reden zijn om lid te worden. “Wij waren met name op zoek naar een netwerk met mensen die in staat zijn ons te inspireren, waar wij iets van kunnen leren, ons nieuwe ideeën kunnen geven en ons zo nu en dan in de juiste richting kunnen wijzen”, verheldert Filip. “Het blijft natuurlijk wel een zakelijk netwerk. En ook ik kan van waarde zijn voor de overige leden”.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

コメント


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page