top of page

D&B The Mobility Group neemt The Original Rent-a-Driver over


D&B The Mobility Group neemt The Original Rent-a-Driver over

Het chauffeursbedrijf dat bijna een kwart eeuw geleden werd opgericht onder de naam Rent-a-Driver gaat een nieuwe fase van haar bestaan in. Door het samengaan van de twee organisaties versterken beide bedrijven de eigen positie in de chauffeurs- en mobiliteitsmarkt.

Voor de klanten van The Original Rent-a-Driver verandert aan de buitenkant vrijwel niets. Het verschil zal in eerste instantie zichtbaar zijn in de details. Gezamenlijk hebben de chauffeursbedrijven bijna 45 jaar ervaring binnen het vakgebied. Door deze bundeling van krachten zal de toegevoegde waarde met name te merken zijn in een toename van de kwaliteit van de service.

The Original Rent-a-Driver is sterk ontwikkeld in de dienstverlening op het gebied van professionele directiechauffeurs en auto met chauffeur. Op haar beurt kan D&B The Mobility Group de propositie van The Original Rent-a-Driver versterken met haar zeer uitgebreide kennis en ervaring met evenementenondersteuning, valet parking, shuttle services en parkeeroplossingen. Beide bedrijven zijn overigens sterk vertegenwoordigd op de markt van studentchauffeursdiensten.

“Het is een plezier om twee bedrijven met een uitstekend trackrecord en die beiden kwalitatief tot de absolute top van de markt behoren op deze wijze samen te brengen”, aldus Derek Hoeffelman, mede-oprichter van D&B The Mobility Group. “Onze bestaande en toekomstige klanten zullen hier op een positieve manier de vruchten van plukken”.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases