top of page

D&B The Mobility Group met 24 Aston Martins aanwezig op Nederlandse première Spectre


Premier Spectre - D&B The Mobility Group

Op 28 oktober 2015 ging de langverwachte James Bond-film Spectre in première in het Amsterdamse Tuschinski-theater. En D&B The Mobility Group was daarbij aanwezig met 24 Aston Martins.

In aanwezigheid van Bondgirl Léa Seydoux en James Bond-acteur Dave Bautista was de 24e James Bond-film Spectre in het Tuschinski voor het eerst te zien. De landelijke voorpremières van de James Bondfilm Spectre zijn woensdagavond door ruim 25.000 mensen bezocht.

Premier Spectre Chauffeur Auston Martin - D&B The Mobility Group

24 gasten kregen de mogelijkheid om in hun Aston Martin op de première van Spectre in het Amsterdamse Tuschinski theater te arriveren. Het tramverkeer werd gedurende ruim anderhalf uur stilgelegd om de gasten de mogelijkheid te bieden om tot aan de rode loper te rijden en onder de aandacht van grote hordes pers, toegestroomde James Bond fans, voorbijgaande toeristen en Amsterdammers een entree te maken die maar voor weinigen is weggelegd.

Premier Spectre Auston Martin - D&B The Mobility Group

Ook het nieuwste speeltje van James Bond, de Aston Martin DB10 was onderdeel van de vloot van 24 Aston Martins. De valet parkers van D&B The Mobility Group bevonden zich tijdens de première in het middelpunt van het spektakel. Opgesteld aan de rode loper waren zij degenen die de gasten als eerste welkom heetten en de schone taak hadden de gearriveerde Aston Martins te valet parken in de parkeergarage van The Bank.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page