top of page

D&B The Mobility Group lanceert Shuttle-App


Shuttle App - D&B The Mobility Group

Sinds kort wordt bij o.a. de kantoren van Cisco Systems en HP in Amsterdam gebruik gemaakt van een applicatie voor de shuttle services die beide organisaties aan hun werknemers aanbieden.


Dankzij de Shuttle-App van D&B The Mobility Group is het mogelijk voor gebruikers om te zien hoe vol de shuttle bus is, waar deze zich bevindt en of men rekening dient te houden met wachttijd. Ook kan de gebruiker een plekje in de shuttlebus reserveren via de App. De applicatie wordt door gebruikers beoordeeld als een waardevolle en nuttige toevoeging aan de pendelservices op de diverse kantoren.

Shuttle App - D&B The Mobility Group - Plan Route

Zeer binnenkort wordt een volgende versie gelanceerd waarin de gebruiker ook de mogelijkheid heeft om de rit en service van de chauffeurs te beoordelen. Deze functionaliteit is vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld UBER en Airbnb. De technologie is ontwikkeld door Digital Enterprises, de tech-partner van D&B.

Shuttle App - D&B The Mobility Group Cisco

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page