top of page

D&B The Mobility Group ISO 9001 gecertificeerd


D&B The Mobility Group ISO 9001 gecertificeerd

D&B The Mobility Group ontving vlak voor kerst haar ISO 9001 certificaat uit handen van de Managing Director TUV Rheinland Nederland, René van Egmond. Met deze normering heeft D&B The Mobility Group een kwaliteitsmanagementsysteem in handen waarmee de kwaliteit van de dienstverlening niet enkel geborgd is, maar zich blijvend ontwikkelt.

“In een maatschappij waarin levens drukker lijken te worden en wij altijd onderweg zijn, wordt goed georganiseerde mobiliteit een steeds belangrijkere voorwaarde in een leven waarin tijd soms schaars is. Wij begrijpen dit als geen ander en zijn met onze chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen inmiddels toonaangevend in de markt”, zo vertelt Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group. “Tegelijkertijd zijn wij als bedrijf enorm in ontwikkeling. Niet alleen gaat onze interesse uit naar elektrisch rijden en de ontwikkelingen met betrekking tot zelfrijdende voertuigen. Wij realiseren ons ook dat organisaties als bijvoorbeeld UBER hele mooie services aanbieden waar het gaat om hedendaagse mobiliteit. Onze relevantie in onze markt gaat nu nog over prijs-kwaliteit en discretie. Zeer binnenkort echter zal kwaliteit de boventoon voeren.”

Het is mede om die reden dat D&B The Mobility Group waarde zag in het behalen van het certificaat. “Met onze 5-star-driver opleiding, het testen van onze chauffeurs en valet parkers met mystery visitors, het groene rijden en het aanbieden van ochtendbladen en watertjes tijdens chauffeursritten onderscheiden wij ons reeds van andere aanbieders in onze markt,” aldus Harms. “ISO 9001 ondersteunt ons om nog meer handen en voeten te geven aan actuele thema’s als duurzaamheid, groen rijden, medewerkerstevredenheid en klantgericht handelen. Interessant is dat zij niet het marktgemiddelde als uitgangspunt nemen, maar het niveau waar jij als bedrijf reeds bent aanbeland. En daar borduurt het systeem vervolgens op door.”

D&B The Mobility Group werkt voor veel van de grote evenementenorganisaties, hotels en corporate organisaties in Nederland. De meesten van ons leven een leven met meer sociale verplichtingen, meer activiteiten, meer afspraken, meer vrienden en kennissen dan onze grootouders zich hadden kunnen voorstellen. We zijn altijd onderweg. Met onze services focussen wij ons op total-peace-of-mind voor wat betreft uw mobiliteit. Geen zorgen over zelf rijden, parkeren of het vervoer rondom een evenement. U heeft het al druk genoeg. Enjoy-the-ride.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page