top of page

D&B The Mobility Group is marktleider valet parking in Nederland


Waldorf Astoria Amsterdam verlengt partnership met D&B The Mobility Group

D&B The Mobility Group verrichtte in 2017 ruim 131.000 parkeringen. Dat maakt D&B landelijk de marktleider op het gebied van valet parking services.


De valet parkers van D&B The Mobility Group parkeerden in 2017 ongeveer 19.000 meer auto’s dan in 2016. Een groei van 17%. D&B verzorgt haar valet parking services voor diverse 5 sterren hotels, restaurants, evenementenlocaties, kantoren en luchthavens.


Filip Cwiklinski is tevreden over de groei: “Valet Parking is een geweldige parkeerservice. Geen stress over het zoeken naar een plaats om te parkeren. In onze steeds drukker wordende levens is het een verademing om geen tijd te verliezen aan het rijden van rondjes. Bovendien kan valet parking enorm bijdragen aan de uitstraling van een evenement of hotelbezoek”.


Valet parking heeft als service een stevige opmars gemaakt gedurende de afgelopen jaren. We lezen allemaal het nieuws. De steden zijn aan het dichtslibben. Elk jaar trekken er meer mensen naar de steden, waardoor de dynamiek in de dichtbevolkte omgeving toeneemt. Zonder ingrijpende maatregelen zullen veel Nederlandse steden binnen slechts enkele jaren tijdens de spits dichtslibben en de bestaande OV-infrastructuur is momenteel onvoldoende in staat om hier een tegenantwoord op te formuleren.


De verslechterende verkeersdynamiek in de grote steden vormt potentieel een grote bedreiging voor binnenstedelijke horeca en retail, de culturele sector en evenementenlocaties. Slechte bereikbaarheid of beperkte parkeermogelijkheden zijn enkele van de hoofdredenen voor consumenten van buiten het stadcentrum om uit te wijken naar alternatieve plekken om te winkelen, uit eten te gaan of cultuur te beleven.


“Valet parking is bij uitstek een dienst die een oplossing kan bieden voor de bovenbeschreven problematiek. Locaties blijven bereikbaar en de noodzaak om naar alternatieve plekken uit te wijken wordt minder urgent. Doordat men geen additionele tijd kwijt raakt aan het zoeken van een parkeerplek kan men meer tijd doorbrengen in de horeca of het winkelgebied. En dat levert geld op”, zo sluit Filip af.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page