top of page

D&B The Mobility Group in Top 250 Groeibedrijven 2018


D&B The Mobility Group in Top 250 Groeibedrijven 2018

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship heeft gisterenavond de lijst met de 250 'best groeiende' Nederlandse bedrijven bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens het jaarevent van nlgroeit in Sugar City Amsterdam in het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Máxima. Gisteren is bekend gemaakt dat D&B The Mobility Group is toegevoegd op deze erelijst.


Enkel bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid, maken kans op een vernoeming in de ranglijst. D&B The Mobility Group behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bevindt D&B zich in het goede gezelschap van organisaties als Booking.com, Coolblue en De Vegetarische Slager. Eind 2017 werd de groei van D&B The Mobility Group ook al beloond met een FD Gazelle.


De Top 250 Groeibedrijven lijst wordt dit jaar aangevoerd door Takeaway.com, in Nederland beter bekend onder de naam Thuisbezorgd.nl. Op nummer twee staat de winnaar van vorig jaar: Rituals. Bol.com eindigt voor het tweede jaar achtereen op de derde plaats.

D&B The Mobility Group bij Top 250 Groeibedrijven 2018

Succesvolle startups en scaleups blijken de drijvende kracht achter innovaties en economische vernieuwing in Nederland. Initiatieven als het ECE en nlgroeit hebben als doelstelling dergelijk ondernemerschap nog krachtiger op de kaart te zetten. Iets dat overigens geheel in lijn is met de nadrukkelijke wens van Prins Constantijn en StartupDelta om Nederland het nummer-1 startupland van Europa te maken. Hiertoe stuurde hij ruim een maand geleden een manifest naar de fractievoorzitters van alle politieke partijen met elf punten waarin Nederland het startupklimaat moet verbeteren.


Over het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE):

Het centrum is een initiatief van de Rotterdam School of Management, de Erasmus School of Economics en het Erasmus Medisch Centrum. Het doel van het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het stimuleren en ondersteunen van ambitieus en innovatief ondernemerschap.


Over nlgroeit:

Op 13 januari 2016 is nlgroeit gelanceerd: een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Doelstelling van dit initiatief is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Commenti


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page